Economice

Popeyes angajează peste 50 de oameni în restaurantele pe care le va inaugura în Afi Cotroceni şi Drumul Taberelor, dar în cele deschise deja. Oferă venituri între 3.000 şi 3.500 lei net lunar

Lanţul american de restaurante cu servire rapidă Popeyes angajează 50 de casieri, lucrători în bucătărie în restaurantele pe care le va deschide în Afi Cotroceni şi în Drumul Taberelor, dar şi în restaurantele deschise deja în Băneasa Shopping City şi Park Lake Shopping City, potrivit anunţurilor de angajare obţinute de Economica.net.

Primul restaurant Popeyes din România a fost deschis în aprilie 2022 în Băneasa Shopping City. Al doilea restaurant Popeyes din ţara noastră a fost deschis în Park Lake Shopping City pe 30 iulie.
Compania pregăteşte deschiderea unor restaurante în Afi Cotroceni şi în Drumul Taberelor, conform informaţiilor Economica.net.
Restaurant Popeyes din Afi Cotroceni va fi inaugurat la 20 august, conform anunţului companiei.

Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi pentru posturile de casier şi lucrător în bucătărie venituri nete de 3.000 de lei pe lună pentru normă întreagă, formate din salariu net de circa 2.400 de lei lunar, primă, tichete de masă, potrivit informaţiilor obţinute de Economica.net.

Ce responsabilităţi vor avea oamenii angajaţi în posturile de casier şi lucrător în bucătărie

„Împreună cu managerul tău vei fi o gazdă bună și vei crea cea mai bună experiență pentru clienții Popeyes. Vei interacționa cu oaspeții și te vei asigura că primesc tot ce au nevoie, oferindu-le mâncare proaspăt pregătită și de cea mai bună calitate; vei ajuta la menținerea standardelor de calitate și igienă alimentară în bucătăria Popeyes (…) vei pregăti produsele după o rețetă unică, din Louisiana”, potrivit anunţului de recrutare.

Popeyes Romania angajează şase oameni în postul de Shift Manager, în restaurantele din Băneasa Shopping City, Park Lake şi în cel pe care îl va deschide în Afi Cotroceni.

Se califică pentru acest post candidaţii care au un an – doi ani experienţă relevantă şi care ştiu să lucreze la PC.
Angajatorii oferă oamenilor selectaţi în acest post venituri cuprinse între 3.400 de lei şi 3.500 de lei net lunar, formate din salariu şi tichete de masă. Programul de lucru pentru acest post e de 8-11 ore şi poate fi planificat în ture, spun angajatorii, potrivit anunţului de recrutare obţinut de Economica.net.

Popeyes Romania recrutează şi un specialist IT, cu cel puţin un an experienţă într-un post similar, căruia îi oferă salariu cuprins între 4.500 de lei şi 5.000 de lei net lunar, conform anunţului de angajare obţinut de Economica.net. Pentru acest post angajatorii caută un candidat care are cunoştinţe despre infrastructură IT şi reţelistică, SQL, Oracle. Candidatul potrivit pentru acest are cunoştinţe medii de engleză şi permis de conducere categoria B.

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code