Economice

BAT recrutează proaspăt absolvenţi de facultate, pe care-i ofertează cu salarii nete de peste 4.300 de lei lunar

Ce profiluri de candidaţi caută angajatorii

Se califică pentru programul de mentorat în Finanţe al companiei BAT proaspăt absolvenţi de facultate, care au cel mult trei ani experienţă în Finanţe sau în domenii conexe şi care vorbesc fluent limba engleză. Candidaţii potriviţi pentru aceste posturi au abilităţi de conducere dovedite fie în cadrul experienţei profesionale, fie prin activităţi extracurriculare. Sunt, de asemenea, ambiţioşi, dornici să se perfecţioneze şi să înveţe continuu, au solide abilităţi de analiză, sunt buni comunicatori şi sunt proactivi.

Ce ofertă angajatorii

În cadrul programului de mentorat care durează un an de zile, candidaţii selectaţi vor avea parte de o experienţă de învăţare rotaţională în diferite departamente ale companiei, vor avea expunere internaţională, salarii nete lunare de peste 4.300 de lei lunar (90.000 de lei brut anual), asigurare de sănătate şi asigurare de viaţă. Amănunte despre acest program găsiţi aici. 

The post BAT recrutează proaspăt absolvenţi de facultate, pe care-i ofertează cu salarii nete de peste 4.300 de lei lunar appeared first on Economica.net.

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code