Economice

Oferta de munca şi salarii oferite pentru posturile de asistent manager, coordonator recepţie, reprezentant medical

Economica.net vă prezintă câteva dintre posturile disponibile în această perioadă şi salariile oferite de angajatori:

Asistentă director executiv, angajată pe salariu de 4.000 de lei net lunar.
Sedako Group angajează asistentă director executiv. Se califică pentru acest post persoanele care au studii superioare, memorie bună, care cunosc suita Office, au abilităţi de comunicare, de organizare şi de planificare şi care scriu şi vorbesc corect limba română.

Asistent manager care are cunoştinţe temeinice de contabilitate primară şi de engleză, angajat pe salarii care încep de la 4.000 de lei net lunar şi tichete de masă.
Habitat Eco Structuri SRL angajează asistent manager care are cunoştinţe solide de contabilite primară şi de limba engleză.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin trei ani experienţă într-un post similar, are studii superioare, foarte bune cunoştinţe de contabilite primară şi de limba engleză. Se califică pentru acest post candidaţii care au cunoştinţe solide de lucru la PC, care au excelente abilităţi de comunicare, care nu fac greşeli gramaticale, sunt organizaţi şi au atenţie distributivă.

Coordonator recepţii centre veterinare, angajat pe salarii cuprinse între 3.500 de lei şi 4.000 de lei net lunar.
Perfect Pet angajează omul potrivit pentru coordonarea activităţii recepţiilor. Angajatorul caută pentru acest post un om care îndeplineşte următoarele condiţii: are experienţă în coordonarea unei echipe de cel puţin cinci persoane, are experienţă în activităţi de contabilite primară, a avut sau are animale de companie. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post e sociabil, comunicativ, dispus la muncă ocazională în weekend.

Reprezentat medical angajat pe salarii nete de 3.000 de lei pe lună.
Besmax Life Solutions SRL angajează reprezentat medical. Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune abilităţi de comunicare şi de negociere, e orientat către clienţi şi către obţinerea rezultatelor şi are gândire critică. De asemenea, trebuie să deţină permis de conducere categoria B şi să ştie să lucreze cu suita Office. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în vânzări şi în promovarea recoltării de celule stem şi cei care au cunoştinţe medii de engleză.

 

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code