Flux Stiri

O zi de naștere norocoasă: O fetiță a găsit un diamant de 2,95 carate într-un parc

  • O fetită de 7 ani și-a găsit cadoul pentru aniversare într-un parc din Arkansas. Fetița a găsit un diamant maro auriu de 2,95 carate.
  • Unul sau doi vizitatori descoperă diamante în parc în fiecare zi, potrivit unui comunicat al parcului.
  • Peste 75.000 de diamante au fost găsite în Crater of Diamonds State Park din Murfreesboro.

O fetiță de 7 ani și-a găsit cadoul pentru aniversare într-un parc din Arkansas. Fetița a găsit un diamant maro auriu de 2,95 carate.

Gemologul în devenire a găsit diamantul în timp ce își sărbătorea cea de-a șaptea aniversare la Crater of Diamonds State Park din Murfreesboro, Arkansas, potrivit unui comunicat de presă al parcului.

Descoperirea din 1 septembrie a lui Aspen Brown „este a doua ca mărime înregistrată de un oaspete al parcului în acest an, fiind depășită doar de un diamant maro de 3,29 carate descoperit în martie”, scrie CNN, citând comunicatul parcului.

Oficialii parcului au confirmat ulterior că Brown a descoperit într-adevăr un diamant.

Aspen nu este singura norocoasă: Unul sau doi vizitatori descoperă diamante în parc în fiecare zi, potrivit comunicatului. Peste 75.000 de diamante au fost găsite în acest parc.

Citește și:

The post O zi de naștere norocoasă: O fetiță a găsit un diamant de 2,95 carate într-un parc appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code