Flux Stiri

O echipă de tineri români a conceput 5 roboți care pot munci non-stop, nu obosesc, nu halucinează și nu mint. Ce funcții îndeplinesc

  • Nara, Dynamo, Gina, Grant și Julie au funcții de manager de brand, agent de vânzări, inginer de date şi influencer.
  • Investiţia în dezvoltarea noilor roboţi s-a ridicat la valoarea de 350.000 de euro.
  • Noii angajaţi-roboţi nu obosesc, nu halucinează, nu mint şi pot lucra în acelaşi timp în mii de firme.

Cum ar fi să poți munci non-stop? Imposibil, dar asta nu e valabil și pentru roboți. O echipă de tineri români a conceput 5 roboți care pot munci non-stop pentru mii de firme, în același timp. Nu obosesc, nu halucinează și nu mint. Nara, Dynamo, Gina, Grant și Julie au funcții de manager de brand, agent de vânzări, inginer de date şi influencer.

Aceștia pot munci non-stop în funcţii de manager de brand, agent de vânzări, inginer de date şi influencer, şi ar putea fi „angajaţi” în 2.500 de magazine online, până la sfârşitul acestui an. Investiţia în dezvoltarea noilor roboţi s-a ridicat la valoarea de 350.000 de euro.

„Când am fost în pandemie erau procese foarte costisitoare pentru documentarea produselor într-un magazin online, activități de back office. Nevoia de roboţi pe bază de inteligenţă artificială care să crească eficienţa în activitatea companiilor este infinită în România şi în lume deopotrivă, fapt pentru care am dezvoltat cei 5 roboţi în timp ce cercetam dezvoltarea lor. S-a întâmplat acest lucru pentru că AI-ul evoluează şi se răspândeşte extrem de repede şi nu exista alte variante decât să construim paraşuta după ce am sărit din avion. Am creat-o mai întâi pe Nara, care creează descrieri, apoi pe Dynamo, care aduce informații despre produse din întreg internetul, le traduce și le normalizează pentru magazinele online locale. Momentan suntem live cu Nara și Dynamo și pe ceilalți trei îi testăm în niște cadre foarte restrânse”, a explicat Cristian Orășanu, unul dintre fondatoii proiectului, la Aleph News.

Citește și

The post O echipă de tineri români a conceput 5 roboți care pot munci non-stop, nu obosesc, nu halucinează și nu mint. Ce funcții îndeplinesc appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 25 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code