Flux Stiri

Ministerul Sănătății anunță că a finalizat licitația pentru construcția centrului de mari arși de la Târgu Mureș

  • Ministeru Sănătăți anunță că al treilea Centru de mari arși din România are licitația finalizată.
  • Proiectul de la Târgu Mureș va fi dotat cu 5 paturi pentru cazurile critice și multe alte dotări.
  • Investiţia se ridică la 322 de milioane de lei şi va fi asigurată de Ministerul Sănătăţii prin Banca Mondială.

Ministerul Sănătăţii a finalizat licitaţia pentru construirea Centrului de Arşi Gravi de la Târgu Mureş, iar Centrul pentru Arşi Gravi va fi amplasat în curtea spitalului existent şi va fi conectat la clădirea principală a acestuia

“Ministerul Sănătăţii, prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale, a finalizat licitaţia pentru construcţia Centrului de Arşi Grav de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş. Noul centru va avea 7 nivele, iar aria construită – desfăşurată va fi de 24.577 mp şi va avea următoarele funcţiuni: centru de arşi cu 5 paturi pentru pacienţi critici, 10 paturi pentru terapie intermediară şi pentru microchirurgie şi chirurgie reconstructivă, secţie ATI cu 57 de paturi şi 25 de săli de operaţie distribuite pe două etaje”, a arătat Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat de presă.

Investiţia se ridică la 322 de milioane de lei şi va fi asigurată de Ministerul Sănătăţii prin Banca Mondială.

The post Ministerul Sănătății anunță că a finalizat licitația pentru construcția centrului de mari arși de la Târgu Mureș appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 28 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code