Flux Stiri

Meghan Markle și-ar lansa propriile memorii, în timp ce cele ale prințului Harry vor fi publicate săptămâna viitoare

  • Mulți s-ar putea întreba cât de mult va mai rămâne de descoperit din viețile lui Meghan și Harry după interviul cu Oprah, serialul Apple TV, reality show-ul Netflix și autobiografia prințului.
  • Ducesa însăși a scris deja o carte pentru copii intitulată Bench, care a fost lansată în iunie 2021, iar cartea prințului Harry ‘s, Spare, va fi lansată săptămâna viitoare.
  • Memoriile lui Meghan ar urma, bineînțeles, după cele ale soțului ei.

Meghan Markle ar putea să încerce să demonstreze vechiul adagiu orice poți face tu, pot face și eu mai bine”, întrucât au apărut informații că este pregătită să calce pe urmele soțului ei și să își scrie propria autobiografie.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, ar urma să pună mâna pe hârtie pentru a-și scrie memoriile, ca parte a contractului de patru cărți încheiat între ea și prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, cu Penguin Random House.

Ducesa însăși a scris deja o carte pentru copii intitulată Bench, care a fost lansată în iunie 2021, iar cartea prințului Harry ‘s, Spare, va fi lansată săptămâna viitoare.

Cuplul se pare că lucrează împreună la o carte de wellness” – iar autobiografia lui Meghan este de așteptat să completeze contractul de patru cărți pe care îl au în vigoare. Un agent de la Hollywood a declarat pentru The Mail on Sunday: Mi s-ar părea surprinzător dacă Meghan nu și-ar publica propria poveste, ca să fiu sincer. Spare este în mod clar șansa prințului Harry de a o spune pe a lui, dar a ei este la fel de convingătoare. Adică, câte actrițe ajung să se căsătorească cu un prinț?”.

Ei au adăugat: Dacă ea nutrește ambiții politice, ar avea și mai mult sens.” O altă sursă a declarat pentru publicație că Meghan: se gândește să devină complet sinceră în legătură cu perioada petrecută în lumina reflectoarelor regale… și să nu lase nicio piatră neîntoarsă”.

Memoriile lui Meghan ar urma, bineînțeles, după cele ale soțului ei – iar detalii despre viitoarea carte a prințului Harry au fost deja divulgate. Un cititor a susținut că William și Kate, prințul și prințesa de Wales, sunt cei care trebuie să se pregătească pentru ce e mai rău atunci când Spare va fi lansat pe 10 ianuarie.

În timp ce se așteaptă ca Harry să fie dur” cu William și, de asemenea, va fi violent” cu Kate, se pare că a fost mai blând decât se aștepta cu Regele Charles.

The post Meghan Markle și-ar lansa propriile memorii, în timp ce cele ale prințului Harry vor fi publicate săptămâna viitoare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 31 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code