Flux Stiri

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 841. Joe Biden va impune peste 300 de sancțiuni Rusiei, la summitul G7

  • Președintele Joe Biden va aduce peste 300 de noi sancțiuni la summitul G7 din Italia, cu scopul de a izola și slăbi financiar Rusia.
  • Negociatorii au concentrat discuțiile pe un împrumut estimat la aproximativ 50 de miliarde de dolari, echivalentul veniturilor anuale din investiții.
  • Națiunile occidentale au congelat activele Rusiei în conturi bancare din Europa și SUA ca parte a unui amplu val de sancțiuni impuse după invadarea Ucrainei de către Vladimir Putin în 2022.

Președintele Joe Biden va sosi la summitul G7 din Italia cu peste 300 de noi sancțiuni menite să izoleze și mai mult și să slăbească financiar Rusia, scrie CNN.

Negociatorii au concentrat discuțiile pe o sumă a împrumutului de aproximativ 50 de miliarde de dolari, o cifră care ar reprezenta veniturile anuale din investiții – care generează un profit de aproximativ 3 miliarde de euro pe an – pe parcursul a 10 ani.

Națiunile occidentale au înghețat activele Rusiei în conturi bancare situate în Europa și SUA, ca parte a unui val masiv de sancțiuni adoptate după ce Vladimir Putin a ordonat invadarea Ucrainei în 2022. Sute de miliarde de active sunt înghețate în Europa, cu doar o sumă mică – aproximativ 3 miliarde de dolari – situate în bănci din SUA.

The post LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 841. Joe Biden va impune peste 300 de sancțiuni Rusiei, la summitul G7 appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code