Flux Stiri

LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 251. Luptele vor continua în vestul Rafah, anunță Comitetul Internațional al Crucii Roșii

  • Autoritățile israeliene au transmis Mitetului Internațional al Crucii Roșii din Rafah că luptele vor continua în vestul Rafah, conform declarației CICR.
  • CICR menționează că nu deține informații precise despre operațiunea respectivă și că nu a primit un ordin de evacuare. Activitățile organizației, inclusiv cele desfășurate la spitalul de campanie, vor continua, conform purtătoarei de cuvânt Sarah Davies.
  • Acest mesaj a fost comunicat de CICR la Ierusalim și a fost raportat de CNN.

Comitetul Internațional al Crucii Roșii din Rafah a primit informații de la autoritățile israeliene că luptele vor continua în vestul Rafah, a declarat miercuri CICR.

„CICR nu are informații precise despre operațiune. Nu a fost emis un ordin de evacuare, iar operațiunile sale – inclusiv la spitalul de campanie – vor continua”, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al CICR la Ierusalim, Sarah Davies, pentru CNN.

The post LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 251. Luptele vor continua în vestul Rafah, anunță Comitetul Internațional al Crucii Roșii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code