Flux Stiri

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 769. O mașină capcană a ucis un oficial pro-rus în Ucraina

  • O mașină capcană în Lugansk, oraș ocupat de Rusia, a ucis un oficial pro-Kremlin, au anunțat autoritățile locale.
  • Anchetatorii au postat o fotografie a unui SUV de culoare deschisă cu geamurile și ușile aruncate în aer și resturi împrăștiate pe stradă în orașul Starobilsk.
  • Mai mulți oficiali instalați de Moscova în estul Ucrainei au fost uciși în atacuri orchestrate de forțele pro-Kyiv de când Rusia și-a lansat invazia la scară largă.

O mașină capcană în Lugansk, oraș ocupat de Rusia, a ucis un oficial pro-Kremlin, au anunțat autoritățile locale.

Directorul adjunct al unei agenții administrative de stat a fost ucis când un dispozitiv neidentificat a explodat într-o mașină” luni după-amiază, a declarat filiala locală a Comitetului de Investigații al Rusiei, care investighează infracțiunile majore.

Anchetatorii au postat o fotografie a unui SUV de culoare deschisă cu geamurile și ușile aruncate în aer și resturi împrăștiate pe stradă în orașul Starobilsk, adăugând că a fost deschisă o anchetă privind un act terorist”. Circumstanțele incidentului și persoanele implicate în comiterea infracțiunii sunt în curs de stabilire”, a precizat aceasta.

Vladimir Chernev, un șef municipal, a numit victima drept Valery Chaika, un oficial din Luhansk. Tovarășul nostru a murit”, a scris el într-o postare pe Telegram, făcând apel la locuitori să fie atenți și să raporteze autorităților orice activitate suspectă.

Mai mulți oficiali instalați de Moscova în estul Ucrainei au fost uciși în atacuri orchestrate de forțele pro-Kyiv de când Rusia și-a lansat invazia la scară largă.

Citește și

The post LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 769. O mașină capcană a ucis un oficial pro-rus în Ucraina appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 29 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code