Flux Stiri

LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 254. Forțele israeliene au incendiat mai multe case, în Rafah

  • Corespondentul Al Jazeera în Fâșia Gaza raportează că soldații incendiază în prezent mai multe case din cartierul central al orașului Rafah, în sudul Fâșiei Gaza.
  • De asemenea, alte case sunt țintite cu obuze de tancuri.
  • Ciocniri violente au avut loc toată ziua în oraș, unde mai devreme opt soldați israelieni au fost uciși când luptătorii Hamas le-au întins o ambuscadă.

Corespondentul Al Jazeera în Fâșia Gaza raportează că soldații incendiază în prezent mai multe case din cartierul central al orașului Rafah, în sudul Fâșiei Gaza.

De asemenea, alte case sunt țintite cu obuze de tancuri. Ciocniri violente au avut loc toată ziua în oraș, unde mai devreme opt soldați israelieni au fost uciși când luptătorii Hamas le-au întins o ambuscadă.

The post LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 254. Forțele israeliene au incendiat mai multe case, în Rafah appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code