Flux Stiri

Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu președintele din Israel, Isaac Herzog. Președintele României: Țara noastră este pregătită să ofere asistență de urgență în orice moment

  • Klaus Iohannis: „Țara noastră este pregătită să ofere asistență de urgență în orice moment, dacă va fi necesar.”
  • Iohannis i-a mulțumit lui Herzog pentru sprijinul oferit de autoritățile israeliene cetățenilor români.
  • Cei doi președinți au exprimat, totodată, profundul regret pentru faptul că printre persoanele care și-au pierdut viața.

Președintele Klaus Iohannis, a avut, vineri, o convorbire telefonică cu președintele Israelului, Isaac Herzog. „Țara noastră este pregătită să ofere asistență de urgență în orice moment, dacă va fi necesar”, transmite șeful statului român.

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut vineri o convorbire telefonică cu președintele Statului Israel, Isaac Herzog.

„În cadrul convorbirii, președintele Klaus Iohannis a condamnat încă o dată atacurile teroriste inacceptabile împotriva Israelului și a exprimat regretul că aceste acte violente s-au soldat cu numeroase victime în rândul civililor nevinovați. Cei doi președinți au exprimat, totodată, profundul regret pentru faptul că printre persoanele care și-au pierdut viața se află și doi cetățeni români. Președintele României l-a asigurat pe președintele Statului Israel că țara noastră este pregătită să ofere asistență de urgență în orice moment, dacă va fi necesar”, anunță Administrația Prezidențială.

Klaus Iohannis se bazează pe sprijinul Israelului

Conform sursei citate, Iohannis i-a mulțumit lui Herzog pentru sprijinul oferit de autoritățile israeliene cetățenilor români, în special în ceea ce privește repatrierea, până în prezent, în condiții de siguranță a 2162 de cetățeni români.

„Președintele Klaus Iohannis i-a transmis omologului său că România se bazează în continuare pe sprijinul valoros al Israelului în ceea ce privește asistența acordată cetățenilor români în aceste vremuri foarte dificile, nu doar pentru Orientul Mijlociu, ci pentru întreaga lume”, se menționează în finalual comunictatului.

Citește și:

The post Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu președintele din Israel, Isaac Herzog. Președintele României: Țara noastră este pregătită să ofere asistență de urgență în orice moment appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code