Flux Stiri

Documente clasificate: Hamas a avut ca obiectiv să „ucidă cât mai mulţi oameni posibil”. Ce alte detalii s-au mai descoperit

  • Au apărut documente clasificate care dovedesc că Hamas a avut ca obiectiv să ucidă cât mai mulți oameni posibil.
  • Documentele au fost găsite asupra teroriştilor Hamas ucişi.
  • Hamas a adunat sistematic informaţii despre fiecare localitate de la graniţa cu Gaza

Documente obţinute exclusiv de NBC News arată că Hamas a creat planuri detaliate pentru a ataca şcoli primare şi un centru pentru tineret din Kfar Sa’ad, cu scopul de a „ucide cât mai mulţi oameni posibil”, a lua ostatici şi de a-i transfera rapid în Fâşia Gaza.

Planurile de atac, etichetate drept „top secret” în arabă, par a fi ordine pentru două unităţi bine pregătite ale Hamas de a înconjura şi infiltra sate şi a viza locuri unde se adună civili, inclusiv copii. Autorităţile israeliene încă determină bilanţul morţilor din Kfar Sa’ad.

Documentele au fost găsite la teoriștii Hamas uciși

Documentele au fost găsite asupra teroriştilor Hamas ucişi şi au fost obţinute cu NBC News. Ele includ hărţi detaliate şi arată că Hamas intenţiona să ucidă sau să ia ostatici civili.

Oficialii israelieni au declarat că grupul mai larg de documente arată că Hamas a adunat sistematic informaţii despre fiecare localitate de la graniţa cu Gaza şi a creat planuri specifice de atac pentru fiecare sat, care includ vizarea intenţionată a femeilor şi copiilor.

„La cabinetul stomatologic, la supermarket, în sala de mese. Nivelul de specificitate ar face orice om din domeniul informaţiilor să rămână uimit”, a spus o sursă din Forţele de Apărare ale Israelului.

Citește și:

The post Documente clasificate: Hamas a avut ca obiectiv să „ucidă cât mai mulţi oameni posibil”. Ce alte detalii s-au mai descoperit appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 23 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code