Flux Stiri

Jocurile Foamei revin la cinema. Lionsgate a publicat un nou trailer pentru Balada Șerpilor și Păsărilor Cântătoare

  • Lionsgate a publicat un nou trailer pentru Balada Șerpilor și Păsărilor Cântătoare.
  • Filmul care va fi lansat pe 17 noiembrie este un prequel la Jocurile Foamei.
  • Tom Blyth, Rachel Zegler și Peter Dinklage sunt actorii principali.

Mai sunt mai puțin de două luni până când vei putea vedea la cinema o nouă poveste din universul creat de Suzanne Collins numit Jocurile Foamei.

Intitulat Balada Șerpilor și a Păsărilor Cântătoare, filmul este un prequel la trilogia populară. Evenimentele au loc cu 64 de ani mai devreme și îl au în prim plan pe Snow, cel care avea să devină președintele Panemului. În noul film, personajul interpretat de actorul Tom Blyth devine mentorul unui tribut din districtul 12, Lucy Gray, interpretată de actrița Rachel Zegler.

Filmul este regizat de Francis Lawrence, cu un scenariu de Michael Lesslie și Michael Arndt, bazat pe romanul lui Suzanne Collins. În noul film există personaje familiare – Coriolanus Snow (Tom Blyth), tiranul care conduce Panem, apare ca o tânără de 18 ani, aspirantă la o universitate, care este forțată să accepte un tribut ca sponsor. Acel tribut este Lucy Gray Baird (Rachel Zegler), o femeie care, la fel ca Katniss, captează imaginația Panemului.

Citește și:

The post Jocurile Foamei revin la cinema. Lionsgate a publicat un nou trailer pentru Balada Șerpilor și Păsărilor Cântătoare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code