Flux Stiri

AUR organizează un protest joi în faţa sediului MAE. George Simion a anunţat o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu: „Cine nu semnează e un trădător!”

  • George Simion a anunţat că partidul pe care îl conduce va organiza joi, 21 septembrie, un protest în faţa sediului MAE.
  • AUR va depune şi o moţiune de cenzură împotriva Guvernului ca urmare a pachetului de măsuri fiscale.
  • Parlamentarii AUR și mai mulți parlamentari neafiliați și-au pus semnătura pe textul moțiunii de cenzură pregătit de AUR.

Preşedintele AUR, George Simion, a anunţat că partidul pe care îl conduce va organiza joi, 21 septembrie, un protest în faţa sediului Ministerului Afacerilor Externe.

AUR a demarat miercuri, 20 septembrie, strângerea de semnături de la parlamentari pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Marcel Ciolacu. Până în acest moment, parlamentarii AUR și mai mulți parlamentari neafiliați și-au pus semnătura pe textul moțiunii de cenzură pregătit de AUR.

Președintele AUR, George Simion, a făcut apel către români, în cadrul unui live pe pagina personală de Facebook, să le solicite parlamentarilor din județele lor să semneze și să voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu.

AUR a inițiat demersurile pentru depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva guvernării PSD-PNL ca urmare a pachetului de măsuri fiscale pe care Guvernul le-a pus în transparență marți. Reacțiile care au apărut după publicarea pachetului de măsuri au arătat că acestea pun în pericol iminent o mare parte a economiei reale din România și stârnesc îngrijorare în întreaga societate românească. Măsurile fiscale propuse de guvern sunt, în esență, așa cum arată mai mulți economiști, un cocktail de taxe și impozite care amenință să intoxice economia națională”, a trasmis formaţiunea politică.

Citește și:

The post AUR organizează un protest joi în faţa sediului MAE. George Simion a anunţat o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu: „Cine nu semnează e un trădător!” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code