Economice

Jan, fiul lui Steven van Groningen, fostul CEO al Raiffeisen Bank România, a deschis o firmă de software împreună cu Alexandru Grecea

Firma nou-înfiinţată On Task Group e deţinută de Alexandru Grecea cu o cotă de 80% şi de Jan-Wessel van Groningen cu o cotă de participare de 20%, potrivit informaţiilor obţinute de Economica.net de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC). Firma are ca obiect principal de activitate realizarea soft-ului la comandă (software orientat către client), are capital social de 200 de lei şi sediul în Bucureşti.

Jan-Wessel van Groningen e asociat la firma Fish House By Zoran, cu o cotă de participare de 17,5%, alături de Chef Zoran Savic din Croaţia, care deţine o cotă de participare de 35% din afacere, potrivit datelor puse la dispoziţia Economica.net de către Termene.ro. Firma (Fish House By Zotan) operează restaurantul Fish House din Capitală, unul dintre cele mai apreciate restaurante specializate în peşte şi fructe de mare.
Ceilalţi asociaţi ai firmei Fish House By Zoran sunt Tartufi ltd din Cipru şi Viktorio Salic din Bosnia-Hertegovina, reiese din informaţiile puse la dispoziţia Economica.net de către portalul de profil Termene.

Printre firmele la care Jan-Wessel van Groningen e asociat se numără şi Ginescu&Sons SRL, Avant And Partners SRL, Foodtech Labs.

Alexandru Grecea, care deţine împreună cu Jan-Wessel van Groningen afacerea On Task Group, e asociat cu o cotă de 50% la firmele We The Super Club SRL, My First Billion BI SRL, Lex Group SRL, toate cu sediul în judeţul Braşov, potrivit datelor obţinute de Economica.net din portalul de specialitate Termene.ro.

 

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code