Flux Stiri

Hamas spune că Iranul i-a ajutat să lanseze atacul în Israel/ Analist de politică externă: Iranul nu putea organiza o acțiune de asemenea amploare

  • Ghazi Hamad, spune că Iranul a acordat sprijin grupării teroriste palestiniene pentru a lansa un atac surpriză pe mai multe fronturi împotriva Israelului.
  • Lupte armate au făcut ravagii în timpul nopții între forțele israeliene și sute de luptători Hamas în cel puțin 22 de locații din Israel.
  • Miroslav Tașcu-Stavre: Iranul nu are resurse și asta nu ar face decât să amplifice lucrurile și să creeze instabilitate în tot Orientul Mijlociu, o zonă care e oricum extrem de încercată

Purtătorul de cuvânt al Hamas, Ghazi Hamad, spune că Iranul a acordat sprijin grupării teroriste palestiniene pentru a lansa un atac surpriză pe mai multe fronturi împotriva Israelului.

Lupte armate au făcut ravagii în timpul nopții între forțele israeliene și sute de luptători Hamas în cel puțin 22 de locații din Israel, inclusiv în cel puțin două în care atacatorii țineau ostatici, a declarat armata israeliană.

Miroslav Tașcu-Stavre, analist de politică externă spune că Iranul nu putea organiza o acțiune de asemenea amploare. „Iranul nu are resurse și asta nu ar face decât să amplifice lucrurile și să creeze instabilitate în tot Orientul Mijlociu, o zonă care e oricum extrem de încercată.”

Miroslav Tașcu-Stavre nu crede că Rusia că va face în continuare declarații prin care să dea de înțeles că ar fi fost implicată într-un fel sau altul în atacul din Israel, dar va folosi pioni precum Medvedev sau posturile controlate de Moscova ca să arate lumi ce s-a intamplat.

Citește și:

The post Hamas spune că Iranul i-a ajutat să lanseze atacul în Israel/ Analist de politică externă: Iranul nu putea organiza o acțiune de asemenea amploare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code