Flux Stiri

Franţa opreşte vânzările de iPhone 12. Ce nereguli a constatat Agenția franceză pentru controlul frecvențelor radio

  • iPhone 12 este în vânzare de 3 ani în Franța, dar până acum nu s-au semnalat probleme cu acest model.
  • Agenția franceză pentru controlul frecvențelor radio a constatat un nivel al ratei de absorbție peste cel permis în lege.
  • Apple afirmă că a cerut măsurători independente şi toate au arătat valori sub cele legale în Franța.

Franţa opreşte vânzările de iPhone 12 din cauza radiaţiilor prea mari. Apple are la dispoziție 15 zile pentru a se conforma normelor. Agenția franceză pentru controlul frecvențelor radio a constatat un nivel al ratei de absorbție peste cel permis în lege. Aceste emisii sunt prea mari față de cele limitate prin legea franceză. Agenția spune că acest lucru prezintă risc de cancer pentru utilizatori dacă această limită este depășită de telefoanele Apple.

În această situație, șeful agenției a declarat că este vorba de o simplă adaptare de soft a telefoanelor iPhone 12 și problema s-a și rezolvat. De aceea au stabilit 15 zile în decizia respectivă. Compania anunță că au fost făcute deja măsurători independente pentru acest nivel la care se referă agenția franceză și totul a fost în regulă. Problema este că agenția va trimite aceste date altor țări europene, deci s-ar putea ca și în alte țări, iPhone 12 să fie oprit pe piețe.

Citește și

The post Franţa opreşte vânzările de iPhone 12. Ce nereguli a constatat Agenția franceză pentru controlul frecvențelor radio appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code