Flux Stiri

Franky Zapata, „Iron Man” din viața reală, vrea ca 25 de suflete curajoase să testeze noua sa mașină zburătoare

  • Mașina zburătoare inventată de Franky Zapata ar putea fi testată în 2023 în America.
  • Vehiculul poate atinge viteza de 260 km/h și poate zbura timp de 50 de minute.
  • Mașina se află încă în faza de zbor de testare și nu poate fi cumpărată.

O mașină zburătoare ar putea fi testată de public în SUA anul acesta. Îți vorbesc despre JetRacer, o mașină cu un singur loc care poate zbura. Aceasta a fost creată de Franky Zapata, fost campion de jet-ski și inventator al hoverboard-ului pe apă.

Uite ce spune despre ea.

Sunt doar un visător care face tot ce poate pentru a își vedea visul devenind realitate. Această mașină zburătoare poate ajunge la viteza de 260 km pe oră și este mult mai eco decât predecesorul său hoverboardul” ,spune Franky Zapata.

Vehiculul are 10 motoare cu reacție alimentate cu combustibil de rachetă, atinge viteza de 260 km/h și poate zbura timp de 50 de minute. Așa-numita ,,mașină de curse zburătoare” se află încă în faza de testare.

Dacă vrei să pleci undeva poți lua un taxi zburător. Așa mi-am imaginat modelul, să ai propria mașină zburătoare în curtea ta și o poți folosi în fiecare sâmbătă sau duminică și îți poți vizita prietenii și să aterizezi în curtea lor” . , încheie inventatorul.

The post Franky Zapata, „Iron Man” din viața reală, vrea ca 25 de suflete curajoase să testeze noua sa mașină zburătoare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code