Flux Stiri

FOTO-VIDEO. Imagini inedite cu aurora boreală din avion. Un pilot a surprins fenomenul în timpul unui zbor spre Lisabona

  • Un pilot a surprins o auroră boreală spectaculoasă, în timpul unui zbor spre Lisabona.
  • Aparatul său foto a realizat un timelapse captivant cu 1.900 de imagini.
  • Calea de zbor a luat o rută mai nordică decât de obicei pentru a beneficia de vânturile din spate de croazieră.

Oamenii reușesc să surprindă frumusețea naturii în locuri neașteptate. João Mendes, un pilot pasioant de fotografie a avut parte de o experiență uimitoare în timpul unui zbor. A reușit să fotografieze aurora boreală, într-un timelapse de 1900 de imagini, în timp ce survola Canada.

João Mendes este căpitan pentru TAP Air Portugal și înregistrează adesea videoclipuri time-lapse ale zborurilor din cabina de pilotaj pentru canalul său de YouTube.

El a spus că a înregistrat clipul în timp ce se afla într-un zbor spre Lisabona, Portugalia. Calea de zbor a luat o rută mai nordică decât de obicei pentru a beneficia de vânturile din spate de croazieră, iar pasajul ceresc a fost neplanificat.

„Am mers chiar și la nord de Toronto, în Canada, până la 52º N”, a scris el. „Asta cu siguranță m-a ajutat să fiu martor la eveniment… În mod normal, mi-am instalat Sony A6300 pe ecran pentru a obține aceste timelapse-uri noaptea și obținerea Aurora a fost doar noroc.”

Aurora boreala este adesea vizibilă doar în regiunile cele mai nordice ale țării. Cu toate acestea, la începutul acestei luni, a apărut până la sud, până la Mammoth Lakes, California, unde un fotograf a surprins fenomenul din casa lui. În aprilie, aurora boreală au fost vizibile din California de Nord.

Citește și

The post FOTO-VIDEO. Imagini inedite cu aurora boreală din avion. Un pilot a surprins fenomenul în timpul unui zbor spre Lisabona appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code