Flux Stiri

Eclipsă la înălțime. Zborul oferit de Delta îți oferă o priveliște de neuitat a eclipsei

  • Zborul oferit de Delta îți oferă o priveliște de neuitat a eclipsei din aprilie 2024.
  • Pasagerii vor călători de la Austin la Detroit pe 8 aprilie 2024.
  • Eclipsa totală va putea fi văzută doar din Statele Unite ale Americii.

Dacă ești în căutarea unei vizionări unice a eclipsei totale din aprilie 2024 și vrei probabil să încerci noul zbor al Deltei pe calea totalității.

Hai să vedem, cum va fi acest zbor și ce experiențe mă așteaptă?

Zborul va duce oamenii prin aer la peste 9000 de metri de unde vor putea vedea eclipsa din confortul unui avion de linie Delta.

Zborul va duce pasagerii de la Austin la Detroit pe 8 aprilie anul acesta și este conceput special pentru a oferi spectatorilor  o imagine unică a soarelui și a lunii. Delta spune că zborul său  va oferi  o „vizionare premium” datorită ferestrelor foarte mari ale aeronavei.

Zborul este de așteptat să plece din Austin pe 8 aprilie la 12:15 noaptea și va ateriza  în jurul orei 4:20 dimineața. Având în vedere că aceasta este ultima eclipsă totală pe care o vor avea SUA până în anii 2040, atunci este probabil că un număr mare de persoane  se vor aduna pentru a profita de zborul cu eclipsa Delta.

Dar acest zbor specific cu eclipsă nu este singura ofertă pe care Delta o va avea pentru observatorii cerului. Delta spune că va avea și alte câteva zboruri care vor trece prin calea totalității și vor oferi câteva vederi ale eclipsei, așa că asigură-te că ai cu tine echipamentul potrivit pentru eclipsă dacă intenționezi să te uiți pe fereastră. Eclipsa poate fi văzută doar din Statele Unite ale Americii nu și la noi în țară.

Citește și

The post Eclipsă la înălțime. Zborul oferit de Delta îți oferă o priveliște de neuitat a eclipsei appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 27 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code