Flux Stiri

Devine din ce în ce mai greu să fii antreprenor. Cu ce noi provocări se confruntă companiile

  • Companiile românești simt din plin presiunea dobânzilor.
  • Creșterea fiscalității este acum o nouă dificultate pentru companiile mici și mijlocii.
  • Cea mai mare problemă pentru toate companiile este că statul plătește cu întărziere facturile”, spune Cristian Hostiuc.

Este din ce in ce mai dificil să fii antreprenor în zilele noastre. Companiile românești simt din plin presiunea dobânzilor la creditele pe care le au deja în desfășurare.

Atât dobânzile în lei, cât și cele în euro s-au mărit exponențial în ultimul an, iar marja băncii mărește presiunea pusă pe umerii celor care vor să-și dezvolte afacerile. La toate acestea, companiile trebuie să adauge și salariul minim pe economie, mărit de guvernul Ciolacu.

Cu ce noi provocări se confruntă companiile?

„E o perioadă dificilă. Economia nu merge tocmai bine. Pe fondul scăderii economice, inflației mari, a creșterii dobânzilor, vine și această creștere a fiscalității. Pe lângă creșterea fiscalității, cea mai mare problemă pentru toate companiile este că statul plătește cu întărziere facturile.”, spune Cristian Hostiuc, director editorial la Ziarul Financiar.

The post Devine din ce în ce mai greu să fii antreprenor. Cu ce noi provocări se confruntă companiile appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code