Flux Stiri

Cum fac față cadrele didactice instrumentelor de tipul ChatGPT utilizate tot mai des de elevi

  • Profesorii din SUA pun condiții elevilor care folosesc ChatGPT.
  • ChatGPT poate schimba cuvintele simple cu unele științifice, perfecționând lucrările elevilor.
  • Profesorii vor să convingă elevii să renunțe la ChatGPT în procesul de învățare.

Dacă nu poți să o învingi, treci de partea ei, este concluzia la care au ajuns profesorii care s-au săturat de lupta cu inteligența artificială. În ciuda temerilor legate de plagiat, profesorii încearcă să găsească calea de mijloc, scrie New York Times.

Totuși, cadrele didactice mai au o armă și anume impunerea unor condiții studenților care vor să folosească inteligența artificială. Spre exemplu, studenții din America pot să îi ceară ajutor lui ChatGPT când au de făcut o lucrare sau un proiect, pentru ca AI-ul să facă prima corectare în locul lor și să le ofere mai multe date. Un profesor de la Universitatea din Pennsylvania spune că inteligența artificială poate să îi ajute pe studenți să schimbe cuvintele simple din lucrările lor cu unele științifice, perfecționând lucrările.

Elevii au interdicție să folosească ChatGPT în timpul examenelor

Unii profesori încă încearcă să îi facă pe elevi să renunțe complet la inteligența artificială. Îi pun să vorbească cu ChatGPT despre un subiect pe care îl stăpânesc, ca să vadă cât de multe greșeli face chatbot-ul.

Când și-au dat seama că nu au cum să îl evite, profesorii americani au căutat soluții de a integra ChatGPT in viața de zi cu zi a elevilor. Unii le permit studenților să îl folosească pentru lucrări, dar nu și pentru examene sau le recomandă să îl folosească pentru o primă corectare a lucrărilor.

The post Cum fac față cadrele didactice instrumentelor de tipul ChatGPT utilizate tot mai des de elevi appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code