Flux Stiri

Cum arată o casă de 63 de milioane de dolari? Penthouse-ul este situat în New York City, la etajul 77

  • Penthouse-ul este situat în New York City, la etajul 77, pe West 53rd Street Penthouse 76.
  • Apartamentul de lux măsoară 120 de metri pătrați și oferă priveliști uimitoare.
  • Apartamentul dispune de patru dormitoare, trei băi și un lift interior privat.

Un penthouse futurist are o valoare de 63 de milioane de dolari. Situat în New York, la etajul 77, apartamentul de lux măsoară 120 de metri pătrați și oferă patru dormitoare, trei băi, un lift interior privat, și priveliști uimitoare către Central Park, râurile Hudson și East Rivers și centrul orașului.

Locuința are tavane înalte de 4,5 metri, un șemineu cu gaz și ferestre din podea până în tavan, care oferă vederi panoramice asupra orașului New York. Rezidenții se mândresc, de asemenea, cu facilități de top, inclusiv un simulator de golf, un centru de fitness, terenuri de squash, piscină de tură și multe altele.

Penthouse-ul are genul de cameră de relaxare, de exemplu, ai barul tău umed construit aici, oglinda ta de pe peretele negru. Spre deosebire de alte zone similare din țară, aceasta nu este o comunitate închisă. Nu există porți pentru a intra și a ieși din zonă, iar unii potențiali rezidenți consideră că acest lucru ar putea crea o problemă practică.

Citește și:

The post Cum arată o casă de 63 de milioane de dolari? Penthouse-ul este situat în New York City, la etajul 77 appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code