Economice

Compania americană Carolina Logistics face angajări în Capitală pe salarii de 650 – 800 de dolari net lunar

Carolina Logistics International angajează trei oameni pe postul de HR manager/recruiter la biroul din Capitală.

Candidatul potrivit pentru acest post ştie să lucreze la PC, are cunoştinţe cel puţin medii de engleză, e bun comunicator, e responsabil şi amabil. Programul de lucru e de la ora 15:00 la ora 1 am.

Anagajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 650 de dolari net (peste 3.100 de lei net) şi bonusuri.

Tehnician IT la biroul din Bucureşti al companiei americane Carolina Logistics International, ofertat cu salarii de 800 de dolari net lunar (peste 3.800 de lei net).

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă în postul de administrator de sistem, are cunoştinţe de engleză cel puţin medii, are permis de conducere categoria B. E, de asemenea, responsabil, punctual, sociabil.

Candidatul selectat pentru acest post va lucra între ora 14:00 şi ora 00:00, pe salariu net de 800 de dolari (peste 3.800 de lei net), potrivit anunţului de recrutare obţinut de Economica.net.

English teacher (coach) Development Specialist ofertat cu salarii nete de 800 de dolari

Sunt elgibili pentru acest post candidaţii care au au cunoştinţe de engleză de nivel C1 (cunoştinţe solide de engleză, vorbesc fluent limba), au studii superioare în Pedagogie, Psihologie sau Filologie. Se califică pentru acest post candidaţii care au cel puţin doi ani experienţă în educaţie sau training, experienţă de lucru cu metode moderne de predare. Candidatul potrivit pentru acest post e empatic, are atenţie distributivă, îşi poate motiva echipa să obţină performanţă, e orientat spre perfecţionare continuă, e proactiv şi poate lucra eficient în mod independent.

Angajatorul ofertează candidaţii interesaţi de acest post cu salarii nete de 800 de dolari (peste 3.800 de lei net lunar), conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net. Programul de lucru e de luni până vineri între ora 12:00 şi ora 21:00.

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code