Flux Stiri

Cele mai bune orașe pentru mâncare și băutură. Barcelona are cel mai bun cocktail, iar în Fukuoka este cea mai bună mâncare stradală. Cine mai e pe listă

  • Barcelona se află de doi ani în topul celor mai bune baruri de cocktail.
  • Sips a preluat titlul anul acesta de la barul Paradiso.
  • Cele mai apreciate tabare cu mâncare se află în Japonia, la Fukuoka.

Cel mai bun bar de cocktailuri din lume se află la Barcelona ,iar cea mai bună mâncare se servește la Fukuoka, în Japonia. Noul clasament al restaurantelor și barurilor din lume premiază calitatea produselor și felul în care sunt tratați clienții, scrie BBC.

In ultimii 2 ani a fost la Barcelona. Recenta gală 50 Restaurants a dat titlul barului Sips de la Barcelona, care a preluat coroana de alt local catalan, Paradiso. Sips este un bar cu 33 de locuri si se află în cartierul Eixample. Este vorba de un spațiu care insista pe gusturi creative de calitate și un design elegant și sofisticat.

Localul este gestionat de doi dintre cei mai cunoscuți barmani din sectorul lor; Marc Álvarez și Simone Caporale. Sips nu arata ca un bar obisnuit, iar barmanii lucreaza pe o insula vizibila pentru toti clientii care stau la mese si asteapta sa primeasca cele mai extravagante bauturi.

În Fukuoka sunt cele mai bune restaurante stradale

Trebuie să mergem până în Japonia. În Fukuoka se afla cele mai bune restaurante stradale. Aici sunt cele mai multe tarabe de mâncare în aer liber decât există în restul țării la un loc. Una din zone se numeste Hakata.

Aici vă puteți bucura de tot felul de gustări stradale, cum ar fi tempura, frigărui la grătar (kushiyaki), ramen tonkotsu (bulion de oase de porc) și mâncare franțuzească, iar dacă vrei ceva dulce pe strada, aici in Spania iti recomand Churros. Sunt niște batoane lungi de aluat prăjit, rulate în zahăr de scorțișoară și apoi înmuiate în ciocolată.

Citește și:

The post Cele mai bune orașe pentru mâncare și băutură. Barcelona are cel mai bun cocktail, iar în Fukuoka este cea mai bună mâncare stradală. Cine mai e pe listă appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code