Economice

Ce se mai vinde la rubrica de imobiliare: terasă de bloc, spațiu în Circul Foamei sau stațiunea Băile Băița

Nu doar apartamentele și locurile de parcare sunt de vânzare, ci și terasele. Un anunț de pe portalul imobiliare.ro arată că a fost scoasă la vânzare terasa unui bloc noi din centrul Bucureștiului.

“Vă prezentăm o terasa parțial acoperită peste etajul 5, de 245 mp. Este intabulată, are cotă din spațiile comune și cota parte de terenul aferent”, arată anunțul de vânzare. Iar proprietarul vrea 110.000 de euro.

720.000 de euro este prețul cerut de un proprietar pentru un spațiu de 502 mp pe care îl deține la etajul 1 al complexului Delfinul din București, cunoscut ca și Circul Foamei. În acest spațiu a funcționat un restaurant pentru evenimente.

Alte anunțuri imobiliare

La vânzare se află și o construcție din București, unde a funcționat clubul Preciziei. Anunțul arată că imobilul se vinde fără teren, care aparține Primăriei. Suprafața totală a construcției este de peste 1.600 de mp și se află lângă liceul Petru Poni. Prețul cerut: 1,7 milioane de euro.

La vânzare este și statiunea balneo-climaterică Baile Băița, din Gherla. “Cu o suprafață de 25.000 de mp, stațiunea se pretează dezvoltării unei baze de tratament, a unui aqua park, spital de recuperare sau unei dezvoltări imobiliare”, se arată în anunț. Prețul: 1,8 milioane de euro.

În Făgăraș a fost scos la vânzare un bazin de înot, la prețul de 210.000 de euro, iar în Constanța este scos la vânzare un garaj cât pentru patru mașini, la prețul de 40.000 de euro.

La Cluj, în Mănăștur, a fost scoasă la vânzare o sală de sport, cu spații multifuncționale, la prețul de 3,2 milioane de euro.

CITEȘTE ȘI 12 tendințe în arhitectură și construcții în 2022: de la natură aproape de casă, la spațiul virtual Metaverse

Fotografie de Tierra Mallorca pe Unsplash

 

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code