Economice

Cartierele din București cu cele mai mici chirii la apartamentele cu două camere

Cartierele din București cu cele mai mici chirii la apartamentele cu două camere, de sub 350 de euro pe lună, sunt Drumul Taberei-Ghencea, Berceni-Giurgiului, Grivița-Gara de Nord, Militari, Colentina-Obor și Pantelimon, arată datele Anunțul.ro analizate de Economica.net. 

300 de euro este chiria medie cerută pentru o lună pentru un apartament cu două camere în zona Drumul Taberei – Ghencea. Față de acum un an, chiria este cu aproape 4% mai mare.

301 euro este chiria medie cerută pentru apartamentele din zona Berceni-Giurgiului, în creștere cu 4,5% față de aprilie 2021.

Chirii de sub 350 de euro se găsesc și în cartierele Grivița – Gara de Nord și Pantelimon, deși aici s-au înregistrat creșteri de 11%, respectiv 15% în ultimul an.

Cartierele unde au crescut cel mai mult chiriile la apartamente în ultimul an

Chiriile au crescut cel mai mult pentru apartamentele din zona Calea Floreasca – Dorobanți, acolo unde în aprilie anul acesta chiria medie a fost de 511 euro, în creștere cu 22,5%. Chriile pentru apartamentele din Băneasa s-au majorat cu 12,5% și au ajuns la o medie de 488 de euro pe lună. Și chiriile pentru locuințele din zona Vitan au crescut cu 19% și au ajuns la o medie de 463 de euro pe lună.

Creșteri de 18% a chiriilor s-au înregistrat pentru apartamentele din zona Unirii, unde media a fost de 469 de euro în luna aprilie a acestui an.

La polul opus, scăderi consistente ale chiriilor s-au înregistrat în zonele Militari (-11%) și Ștefan cel Mare – Tei (-10%).

În infograficul de mai jos pot fi vizualizate chiriile medii cerute de proprietarii apartamentelor cu două camere din București.

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code