Flux Stiri

Caragiale se joacă în trenul Iași – Hârlău. Ce momente au pregătit copiii Atelierul de Teatru „Evolvio Art”

  • Momente din operele lui Ion Luca Caragiale vor prinde viaţă în trenul Iaşi – Hârlău.
  • Copiii vor interpreta fragmente din „Vizită”, „Bubico”, „Five o’clock Tea” şi „O noapte furtunoasă”.
  • În pauzele dintre momentele teatrale, spectatorii vor avea parte de muzică live.

„Vizită”, „Bubico”, „Five o’clock Tea” şi „O noapte furtunoasă” – ce au ele în comun? Același autor și același mijloc de transport, respectiv trenul. „Cultură’n Tren” este spectacolul pus în scenă de către tinerii de la Atelierul de Teatru „Evolvio Art”.

Momente din operele lui Ion Luca Caragiale prind viaţă în tren. Ce înseamnă asta?

„Avem o extra-scenă dintre domnul și doamna Caragiale, Bubico, în trei interpretări diferite, Vizită, toate adaptate pentru a fi jucate în tren. Momentele au fost create de către copii”, a declarat Andreea Grigore, profesor și coordonatoarea Atelierului de Teatru „Evolvio Art”, pentru Aleph News.

Ce se întâmplă în pauzele dintre momentele teatrale?

„Vom avea momente de acompaniament muzical coordonate de către dirijorul Andrei Colban și de către copiii pe care îi coordonează. Sunt patru tineri care au reușit să aducă atmosfera perioadei interbelice în care Caragiale scria, într-un tren. Spectatorii au fost anunțați. Am avut foarte mulți spectatori, iar pe ruta de întoarcere, copiii vor avea încă un moment”, a adăugat aceasta.

Citește și

The post Caragiale se joacă în trenul Iași – Hârlău. Ce momente au pregătit copiii Atelierul de Teatru „Evolvio Art” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 66 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code