Editoriale Flux Stiri

Călin Mureșan, protagonist Pro TV și militant LGBTQ înjură lumea în autobuzele Clujului


Un tânăr cu poșetă de damă și unghii făcute s-a certat ca la ușa cortului cu oamenii dintr-un autobuz. Tânărul făcea live pe Facebook și s-a apucat să înjure în gura mare. Un bărbat i-a atras atenția să aibă grijă la limbaj, pentru că îl ia și îl aruncă din autobuz. Atenție la limbaj

O altă doamnă i-a spus că sunt copii, dar replica a fost: ”Țineți casă în copiii. Copiii nu se lasă afară!”.

”Având în vedere că stați în Uniunea Europeană, primiți fonduri de la UE. Voi românii primiți fonduri de la toată lumea, de la vecini, de la non-vecini. Voi aici primiți fonduri și ce faceți cu ele? Vă dați l..ba pe fondurile alea. Vă bateți joc de oameni. Păi atunci vorbiți engleză toți. Sunteți niște boschetari! Să vă fie clar. Eu nu am de ce să mai vorbesc în românește cu voi. Țară de c..at ce sunteți. Gunoaie penale. Sunteți abuzivi! Voi sunteți abuzivi. Voi tot să atingeți… Vreți să mă atingeți pe mine la p…a? La cur? Unde vreți”, a spus tânărul în Live.

Un om din autobuz l-a pus rapid la punct: ”Ai grijă cum vorbești că sunt copii. Ai grijă că te prind și te arunc afară imediat! Nu îți e rușine?”. ”Dar ce am vorbit așa urât. Auzi că nu îmi e rușine… Vedeți ce abuzivă este lumea în România. Eu fac un live dragă, nu abuzez pe nimeni! Fac un live. Care este problema. Să își țină în casă copiii. Copiii nu se lasă afară”, a spus vloggerul.

”Au ieșit de la școală copiii. Să asculte prostiile tale?”, i-a replicat o mămică.

”Să asculte, că și eu am fost copil și m-ați lăsat boschetar. Nu ați avut grijă voi de educația mea în țara asta. Nici poliția, nici statul, nici președintele. Nu ați avut grijă de educația mea. Se așteaptă să fiu educat, când eu nu am primit educație. Cine se cred ăștia. Mă abuzivilor! Acum fac o criză imediat”, a mai spus acesta.

Duelul verbal a continuat și în stația de autobuz. ”Ești LGBT!”, i-a strigat cineva după care Călin Mureșan s-a dezlănțuit prin ultraj și tulburarea ordinii publice proliferând înjurături în direct. Faptele sale depășesc limita ultrajului, fiind aspru pedepsite de Codul Penal dar și de legile speciale cu închisoare de cel puțin 5 ani. Nu înțelegem de ce un asemenea individ nu a fost reținut ci este lăsat ca un atentat la adresa ordinii publice din mijloace de transport. n 2017, Călin Mureșan a fost concurent la ”Românii au talent”. ”Calin Muresan cand era in clasa a sasea. Atunci, cineva l-a indrumat sa faca o activitate extrascolara, asa ca a decis sa inceapa dansul. Concurentul crede ca orice om isi cauta acel loc numit acasa si deseori asta se reflect in pasiunea pe care o are si pe care o transmite. Pentru el, acasa este sala de dans, unde isi petrece cel mai mult timp, dansul reprezentand lupta intre viata pe care o are acum si cea pe care si-a dorit-o intotdeauna. Calin a participat de-a lungul timpului la mai multe olimpiade de coregrafie, reusind sa obtina locuri pe podium, dar si la festivaluri retro”, scriu cei de la ProTV.
Vidjean Mihai – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surse

Share this:

(Visited 28 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code