Flux Stiri

Asociația Aspire for Education organizează București 2050: Mobilitate urbană. Conferința are loc pe 13 noiembrie

  • Obiectivul conferinței este de a atrage atenția asupra necesității unei strategii de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung.
  • Scopul este de a aduce atât pe scenă cât și ca participanți personalități relevante din politică, administrație publică, mediul de afaceri, ONG-uri și ambasade.
  • Conferința oferă o ocazie unică de a afla despre cele mai recente tendințe și evoluții din sfera dezvoltării urbane.

Asociația Aspire for Education organizează București 2050: Mobilitate urbană, o conferință internațională care va avea loc pe 13 noiembrie la Biblioteca Central Universitară din București.

Obiectivul conferinței este de a atrage atenția asupra necesității unei strategii de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung și de a crea un pol aspirațional și educativ cu privire la importanța unei viziuni comune de dezvoltare.

Scopul este de a aduce atât pe scenă cât și ca participanți personalități relevante din politică, administrație publică, mediul de afaceri, ONG-uri și ambasade. Conferința oferă o ocazie unică de a afla despre cele mai recente tendințe și evoluții din sfera dezvoltării urbane și de a intra în legătură cu experți din întreaga lume.

Citește și

The post Asociația Aspire for Education organizează București 2050: Mobilitate urbană. Conferința are loc pe 13 noiembrie appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code