Economice

Arcwide, un joint venture între BearingPoint și o companie IT suedeză evaluată la 10 miliarde de dolari, deschide un birou la București

Arcwide România SRL are ca obiect principal de activitate codul CAEN 702 – Activități de consultanță în management. Compania l-a recrutat deja pe Nicu Zaharia în poziția de Country Leader. Anterior numirii, acesta ocupa funcția de

Potrivit site-ului companiei, Arcwide România are poziții deschise pentru consultanți IFS, cu program flexibil și opțiunea de a lucra de la domiciliu.

Biroul de la București este cel de-al 15-lea pentru companie, și primul din Europa de Est.

BearingPoint și IFS au anunțat în februarie că în luna aprilie vor lansa compania Arcwide, un joint venture care va furniza servicii de consultanță și tehnologie pentru soluția IFS Cloud. Serviciile oferite de noua companie vor include evaluare, stabilirea domeniului de aplicare și implementarea proiectelor, servicii gestionate și servicii asociate cu transformarea afacerii, cum ar fi formarea și gestionarea schimbării.

IFS dezvoltă și oferă software de cloud enterprise pentru companii din întreaga lume care produc și distribuie bunuri, construiesc și întrețin active și gestionează operațiuni axate pe servicii. IFS a fost fondată în 1983 și, în prezent, numără peste 4.000 de angajați care oferă suport pentru mai mult de 10.000 de clienți din întreaga lume dintr-o rețea de birouri locale și un ecosistem în creștere de parteneri. Printre clienții săi se numără echipa de Formula 1 Aston Martin, China Airlines.

Cu venituri de aproximativ 780 de milioane de euro, BearingPoint este una dintre cele mai mari companii de consultanță din Europa. Cu sediul central la Amsterdam, firma de consultanţă în management şi tehnologie are, de asemenea, birouri în Orientul Mijlociu și Asia. A fost înfiinţată în 1997 ca linie de business a firmei de audit şi consultanţă KPMG, pentru ca trei ani mai târziu să se desprindă de compania-mamă.

BearingPoint are 15 ani de activitate în România. În prezent, firma are peste 650 de consultanți și angajați care lucrează în patru birouri din întreaga țară, respectiv București, Iași, Sibiu și Timișoara. În 2020, a realizat o cifră de afaceri de 138,5 milioane de lei și un profit net de 16 milioane de lei. Clienții companiei provin din industrii precum: auto, bancară și piețele de capital, bunuri de consum și comerț cu amănuntul, produse chimice, comunicații, media și divertisment, sectorul public și guvernamental, echipamente industriale și producție, asigurări, utilități, servicii poștale și transporturi.

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code