Flux Stiri

Actorul Florin Piersic împlineşte astăzi vârsta de 88 de ani. Ce mesaj i-a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Cluj

  • Florin Piersic împlineşte sâmbătă 88 de ani.
  • Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tișe, i-a transmis că prietenia pe care o are cu actorul îl onorează.
  • Tişe spune că nu s-a lăudat niciodată cu prietenia cu Florin Piersic şi nici nu va intra niciodată în detaliile acestei prietenii.

Marele actor Florin Piersic împlineşte sâmbătă 88 de ani, iar preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tișe, i-a transmis că prietenia pe care o are cu actorul îl onorează.

„La mulţi ani! La aproape 50 de ani ai mei, pot spune public că am o relaţie privilegiată cu dragul meu Florin Piersic”; spune, sâmbătă, Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, în ziua în care actorul Florin Piersiv împlineşte 88 de ani.

Tişe spune că nu s-a lăudat niciodată cu prietenia cu Florin Piersic şi nici nu va intra niciodată în detaliile acestei prietenii.

„A început când încă eram copil şi ea a continuat şi după. Mă simt mândru cu o asemenea prietenie. Este relaţia sufletului meu. Relaţia de prietenie nu e din politică, pentru politică sau pentru alte scopuri. Este relaţie de suflet!”, adaugă Tişe.

Preşedintele CJ Cluj spune că se roagă la Dumnezeu să îl ţină sănătos pe Florin Piersic şi spune că prietenia cu el îl onorează.

Florin Piersic a postat cu câteva zile înainte de aniversare un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Nu-i timp de nostalgii. Nu încă. Imediat e 27 ianuarie. În trei zile, se învărte «contorul» și vârsta mea devine infinit-infinit, simbolul prieteniei și iubirii, adică 88. Ce tare mi se potrivește! Iubirea, Prietenia, Speranța, Bucuria, sunt cuvintele pe care prețuiesc cel mai mult pe lume și nu sunt doar niște…vorbe! Am dat și am primit iubire de la voi toți, cei care îmi sunteși alături cu gândurile voastre bune, cu prietenia pe care care mi-o arătați și care mă umple mereu de speranța unei alte zile, unui alt an plin de bucuria de a vă vedea în sala de spectacol sau de a va ști în fața micului ecran. Cu ani în urma, pe scena Teatrului Național în spectacolul «Dulcea pasăre a tinereții», îi spuneam partenerei mele Carmen Stănescu următoarea replică: «Lady, am dat oamenilor mai mult decât am primit de la ei». Astăzi, eu Florin vă spun celor care citiți aceste randuri: «Am dat oamenilor mult , dar am primit înzecit de la ei!» Da, da, este adevărat. Fară voi, fară aplauzele pe care mi le dăruiți, fără mesajele pe care mi le scrieți, fără privirile voastre calde când ne întâlnim pe stradă, aș fi fost… sărac. Pentru mine, asta e adevărata bogăție. Cea mai de preț. Dacă în sala de spectacol vă văd uneori de pe scenă înclinându-vă în fața mea, astăzi e rândul meu să mă înclin în fața voastră. Și mai vreau să știți că citesc tot ce îmi scrieți și că aș vrea ca timpul să fie mai lung, ca să vă pot respunde fiecăruia în parte. Norocul meu că sunt mare… la propriu…, ca să îmi pot întinde bratele ca niște aripi, să vă pot îmbrățișa pe toți. Florin”, a scris actorul clujean pe pagina sa de Facebook.

Citește și

The post Actorul Florin Piersic împlineşte astăzi vârsta de 88 de ani. Ce mesaj i-a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Cluj appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 26 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code