Economice

Wizz Air încearcă să profite cât poate de dificultățile prin care trece Blue Air. Compania oferă bilete cu tarife speciale pentru pasagerii firmei concurente

Pasagerii Blue Air pot rezerva zboruri Wizz Air pe rute selectate, la tarife de la 39,99 de euro, folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările se pot efectua prin intermediul website-ului pentru tarife speciale al Wizz Air – https://wizzair.com/en-gb#/rescue. În același timp, Wizz Air a crescut frecvența pe 28 rute din București către destinații populare din Europa și a extins ruta Bacău-Liverpool pentru sezonul de iarnă 2022-2023.

Compania Blue Air a anunțat astăzi că îi este imposibil să reia zborurile începând din data de 10 octombrie, așa cum anunțase inițial. Firma nu a dat o dată precisă cu privire la reluarea curselor, spunând doar că va face un nou anunț după finalizarea discuțiilor cu mai mulți investitori și cu reprezentanții Guvernului României. Potrivit Blue Air, ca urmare a imposibilității de a relua zborurile, 15.858 de rezervări au fost afectate. Mai multe detalii aici.

La începutul lunii septembrie, Wizz Air a prezentat o extindere majoră în România, cu cinci aeronave alocate bazei sale de la Aeroportul Otopeni din București, precum și creșterea frecvenței din Bacău, Cluj-Napoca, Iași și Sibiu. Noi rute au fost introduse de la București către Atena, Praga și Larnaca. În total, Wizz Air a adăugat 2,7 milioane de locuri suplimentare pieței din România.

„Reintroducem tarifele noastre speciale și sporim capacitatea pentru a-i ajuta pe pasagerii Blue Air. Știm cât de important este pentru pasageri să poată călători și vrem să ne asigurăm că pasagerii afectați de cele mai recente anulări ale Blue Air pot să călătorească în continuare cu Wizz Air. Pasagerii pot face rezervări pe site-ul web cu tarife speciale al Wizz Air către destinația dorită și, astfel, pot ajunge în siguranță la familiile, prietenii sau în destinațiile lor de vacanță”, a spus Evelin Jeckel, Acting Network Officer la Wizz Air.

Wizz Air a mărit frecvența curselor pe următoarele rute: București – Londra Luton, București – Tel Aviv, București – Roma Fiumicino, București – Milano Bergamo, București – Paris Beauvais, București – Copenhaga, București – Barcelona, București – Bruxelles-Charleroi, București – Valencia, București – Madrid, București – Stockholm Skavsta, București – Eindhoven, București – Napoli, București – Bologna, București – Sevilla, București – Birmingham, București – Dortmund, București – Lyon, București – Catania, București – Memmingen, București – Malmö, București – Lisabona, București – Sandefjord, București – Alicante, București – Hamburg, București – Nisa, București – Zaragoza și București – Málaga.

 

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code