Economice

Valoarea muncii acum în România: farmaciştii şi muncitorii recrutaţi pe salarii similare, de circa 4.000 de lei net lunar

Economica.net vă prezintă câteva dintre posturile vacante pentru care angajatorii au făcut publică oferta salarială în anunţurile de recrutare. Iată poziţiile disponibile şi salariile oferite de recrutori:

Farmacist, recrutat de o farmacie independentă pe salarii nete cuprinse între circa 3.700 de lei şi 4.200 de lei pe lună.

Candidatul selectat pe acest post va coordona activitatea operațională a personalului din farmacie, va gestiona stocurile de produse pentru a evita lipsa medicamentelor, suprastocurile, pentru a reduce termenele de valabilitate critice și produsele expirate, va supraveghea activitatea asistenților de farmacie.

Candidaţii sunt ofertaţi cu asigurare privată în reţeaua Regina Maria, cu tichete de masă şi prime trimestriale în funcţie de performanţă, reiese din anunţul de recrutare.

Muncitori plătiţi cu 4.000 de lei „în mâ.

O firmă specializată în finisaje interioare angajează muncitori calificați şi necalificați.

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 4.000 de lei net lunar, în funcţie de experienţă, le oferă cazare, masa, transport la muncă şi contract pe perioadă nedeterminată, se arată în anunţul de recrutare.

Tehnician construcţii lucrări civile, ofertat cu salarii nete cuprinse între 5.000 lei – 6.500 lei lunar şi bonus anual de productivitate.

Candidatul potrivit pentru acest post e inginer de drumuri, de lucrări civile sau arhitect, cunoaşte limba engleză şi, preferabil, şi spaniola. Ştie să lucreze în Excel şi Office şi e dispus să călătorească, potrivit anunţului de recrutare. Sunt avantajaţi la angajare cei care cunosc şi au experienţă în organizarea, coordonarea echipelor de fierari, muncitori specializaţi în cofraje, tunele.

Printre atribuţiile candidatului selectat pentru acest post se numără:

  • supravegherea, controlul, coordonarea şi executarea de lucrări civile, atât în ceea ce priveşte lucrările de linii, cât şi lucrările în subteran;
  • realizarea măsurătorilor şi certificarea lucrărilor lunare.

Mecanici şi electricieni pentru camioane, recrutaţi pe salarii nete cuprinse între 4.000 de lei şi 7.000 de lei în funcţie de cunoştinţele candidaţilor.

Candidaţii selectaţi pentru aceste posturi trebuie să aibă spirit de echipă, să respecte metodologia de lucru şi termenele stabilite. Aceştia vor efectua, împreună cu ceilalţi mecanici/electricieni din echipă, reparaţiile la camioanele repartizate de către coordonatorul de service, potrivit anunţului de recrutare.

Asistent de vânzări, ofertat cu salarii nete de 3.500 de lei pe lună.

O firmă românească care vinde articole din piele naturală şi material textil angajează asistent de vânzări pentru magazinul pe care compania îl va deschide într-un mall din Bucureşti.

Candidatul ales pentru acest post va avea printre responsabilităţi de la aprovizionarea cu marfă, asigurarea curăţeniei în magazin, la consilierea clienţilor şi încasarea contravalorii produselor vândute, conform anunţului de recrutare.

The post Valoarea muncii acum în România: farmaciştii şi muncitorii recrutaţi pe salarii similare, de circa 4.000 de lei net lunar appeared first on Economica.net.

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ultimele

Economice

A apărut supermarketul fără niciun fel de casă de marcat. Clienții ies din magazin fără a scana produsele și fără să plătească

Retailerul german Aldi testează piața cu un nou tip de supermarket în care nu există deloc case de marcat, informează compania, într-un comunicat. Noul magazin pilot este situat pe Greenwich High Street din Londra și permite clienților să-și finalizeze cumpărăturile fără a scana vreun produs și fără a fi nevoiți să treacă pe la casa […]

Volkswagen ar putea reintroduce e-Up! în producție ca răspuns la succesul Dacia Spring

Fotbaliștii din Brazilia sunt obligați să se vaccineze pentru a putea juca

Ministrul Muncii din Germania e optimist că majorarea salariului minim în două etape din acest an nu va duce la concedieri