Flux Stiri

Val de indignare după ce o excursie școlară se termină cu elevi care se joacă pe stâlpi de striptease într-un club de noapte

  • Un grup școlar s-a confruntat cu un val de indignare după ce ar fi dus copiii la un restaurant care era dotat cu o bară de striptease.
  • Elevii din clasa a șasea de fanfară și orchestră au fost duși la restaurantul din Detroit, Statele Unite, după un concert al Orchestrei Simfonice din Detroit.
  • Proprietarul Niki’s Pizza, Agatha Kefallinos a adăugat că stâlpii de striptease făceau pur și simplu parte din decorurile” localului.

Un grup școlar s-a confruntat cu un val de indignare după ce ar fi dus copiii la un restaurant care era dotat cu o bară de striptease. De asemenea, se pare că consiliul școlar a intentat o acțiune în justiție împotriva unui administrator care a expus excursia la Niki’s Pizza, o pizzerie riscantă care funcționează și ca un club de noapte.

Elevii din clasa a șasea de fanfară și orchestră au fost duși la restaurantul din Detroit, Statele Unite, după un concert al Orchestrei Simfonice din Detroit. Ducându-i pe elevi la restaurantul cu sediul în Greektown, un administrator al Rochester Community Schools a comentat ulterior decizia controversată de a-i duce pe aceștia la localul îmbrăcat în bare de striptease.

Andrew Weaver a descris excursia pe Facebook, spunând: Elevii au fost mutați de la Niki’s Pizza din cauza lipsei de spațiu disponibil la Lounge, unde au încercat să danseze la bară”.

De asemenea, s-a spus că a fost făcută o fotografie cu copiii jucându-se pe stâlpi, iar Weaver a postat pe blogul său Finding the Right Answer. Reprezentanta Rochester Community Schools, Lori Grein, a negat de atunci acuzațiile, scrie Daily Star.

Într-o declarație, ea a spus: Excursiile propuse sunt evaluate de o echipă de curriculum și necesită o foaie de permisie din partea părinților/tutorelui. Siguranța și securitatea elevilor noștri, a personalului și a comunității școlare este întotdeauna prioritatea noastră”.

Proprietarul Niki’s Pizza, Agatha Kefallinos, a declarat: Nu am avut nici o problemă. În mod obișnuit, atunci când avem un grup de peste 100 de persoane, le oferim opțiunea de a merge la etajul nostru al doilea, care funcționează ca un club în nopțile de sâmbătă, dar este închis în timpul zilei. Facem acest lucru de 20 de ani. Am avut zeci de grupuri școlare și nu a existat niciodată o problemă.”

Kefallinos a adăugat că stâlpii de striptease făceau pur și simplu parte din decorurile” localului, potrivit New York Post.

The post Val de indignare după ce o excursie școlară se termină cu elevi care se joacă pe stâlpi de striptease într-un club de noapte appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code