Flux Stiri

Unde studiază bogații? Topul universităților cu cei mai mulți studenți miliardari

  • Universitatea din Pennsylvania are cei mai mulți miliardari absolvenți
  • Stanford și Harvard urmează îndeaproape în topul studenților bănoși.
  • Elon Musk și Jeff Bezos au fost printre absolvenții de top.

Spune-mi ce universitate ai urmat ca să-ți spun dacă ești miliardar. Forbes a realizat un top al universităților care au produs cei mai mulți miliardari americani. Pe listă se află personalități ca Elon Musk, Jeff Bezos și Leonard Lauder.

Universitatea din Pennsylvania este pe primul loc. Universitatea a produs 36 de miliardari absolvenți. Printre aceștia se numără Elon Musk de la Tesla, dar și fostul președinte Donald Trump. Stanford se află pe locul doi în SUA, cu 30 de miliardari, inclusiv cofondatorii DoorDash și Snapchat. Harvard este pe locul trei, cu 28 de miliardari, inclusiv Steve Ballmer de la Microsoft și Nathan Blecharczyk de la Airbnb. Aceste universități sunt renumite pentru programele lor de afaceri, tehnologie și arte.

La universitatea din Pennsylvania au studiat personalități și oameni de afaceri precum Leonard Lauder de la Estée Lauder și designerul Tory Burch. Stanford a produs moguli tehnologici precum Jerry Yang, cofondator Yahoo, și Evan Spiegel de la Snapchat. Harvard a educat lideri precum Bill Gates și Mark Zuckerberg, ambii fondatori ai unor giganți tehnologici.

Absolvenții acestor universități au influențat diverse domenii și au donat sume considerabile instituțiilor, contribuind astfel la atragerea de studenți cu un viitor strălucit.

Topul universităților cu cei mai mulți studenți miliardari

  • Universitatea din Pennsylvania-36 de miliardari
  • Universitatea Stanford- 30 de miliardari
  • Universitatea Harvard-28 de miliardari
  • Universitatea Yale-19 miliardari
  • Universitatea Cornell-13 miliardari

The post Unde studiază bogații? Topul universităților cu cei mai mulți studenți miliardari appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code