Flux Stiri

Un nou azil al groazei a fost descoperit la Pitești. Trei bătrâni erau ascunși la subsol

  • Echipa de control a prefecturii Argeș a descoperit un nou azil privat al groazei.
  • Prima instituție care a ajuns la azilul privat din Pitești a fost AJPIS Argeș.
  • Autoritățile locale din Argeș au descoperit trei beneficiari care nu erau luați în evidență , ascunși la subsol.

Inspectorii echipei de control a prefecturii Argeș au descoperit ieri un nou azil privat destinat îngrijirii bătrânilor, la Pitești.

Autoritățile locale din Argeș au descoperit trei beneficiari care nu erau luați în evidență , ascunși la subsol, a căror prezență nu le a fost semnalată în clădire. Un bătrân a fost găsit dormind pe o canapea amplasată pe hol.

Inspectorii au mai constatat că vărstnicii au un aspect fizic slăbit pentru că nu primesc suficientă hrană și că nu li se permite să-și contacteze rudele la telefon pentru a nu le semnala nereguli. În timpul discuțiilor, bătrânii s-au mai plâns că nu sunt lăsați să iasă în curte, la aer. De altfel, ruda unuia dintre cei internați în azilul privat a confirmat echipei de control că poate lua legătura doar cu reprezentanții centrului.

Citește și:

The post Un nou azil al groazei a fost descoperit la Pitești. Trei bătrâni erau ascunși la subsol appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code