Flux Stiri

Un alt tip de echipă. Un start-up din Anglia a lansat conceptul de VR teambuilding

  • Un start-up din Anglia a lansat conceptul de VR teambuilding, iar prin VR teambuilding, angajații sunt trimiși într-o misiune pe Marte.
  • Angajații lucrează împreună ca să scape într-o navă spațială, dar dacă un membru rămâne în urmă, echipa pică exercițiul.
  • Bank of America a folosit metoda teambuilding în VR, în schimb angajații Bank of America sunt mai fericiți în urma exercițiului.
  • Cel mai bun moment ca să trimitem mailuri este duminica la ora 15, iar angajații se simt stresați dacă nu răspund rapid la mailuri.

S-au dus vremurile în care colegii de serviciu erau duși la munte sau la mare să participe la teambuildinguri, iar acum teambuildingul se face în realitatea virtuală, cel puțin în Anglia, scrie BBC.

Un start-up din Anglia a lansat conceptul de VR teambuilding în care colegii de serviciu sunt trimiși într-o misiune ștințifico fantastică pe Marte și trebuie să lucreze împreună ca să scape într-o navă spațială de pe „planeta roșie”. Asta, în timp ce sunt vânați de o armată de roboți răi. Creatorii misiunii însă, spun că dacă vreun membru al echipei este lăsat în urmă în timpul misiunii, toată echipa pică exercițiul de teambuilding.

Bank of America a folosit deja metoda VR

Pe de-altă parte, patronii de firmă sunt în culmea fericirii, iar Bank of America a folosit metoda teambuilding în VR și a descoperit că în urma simulării, angajații devin mai fericiți și își înțeleg mult mai bine rolul în firmă.

Ceea ce-i supără în schimb pe angajați sunt mailurile primite duminica după amiaza. Deși experții spun că mailurile trimise duminică la ora 3 după amiaza au cele mai mari șanse să fie citite. Aceeași experți spun că angajații se simt stresați de serviciu și vinovați dacă nu răspund imediat.

Citește și:

The post Un alt tip de echipă. Un start-up din Anglia a lansat conceptul de VR teambuilding appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 20 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code