Flux Stiri

Taylor Swift, Ryan Reynolds și Chris Hemsworth, printre celebritățile care plătesc pentru a avea conturile verificate pe Twitter

  • Elon Musk a anunțat planuri de a muta bifa în spatele unui abonament la scurt timp după preluarea în octombrie anul trecut.
  • El a dezvăluit câteva dintre celebrele vedete pop, actori, și celebrități sportive care au conturile verificate.
  • Chris Hemsworth, Ryan Reynolds și Hugh Jackman au conturile verificate, la fel ca Eddie Izzard și Neil Patrick Harris.

După luni de amenințări de a scăpa Twitter de conturile verificate, Elon Musk a eliminat platforma de marcajele pentru verificare, scrie Sky News. Multimiliardarul a anunțat planuri de a lăsa bifa doar cu plata unui abonament încă din octombrie anul trecut.

Musk a aplicat noua politică joi și unele dintre cele mai importante personalități ale lumii au fost afectate, inclusiv Beyonce, JK Rowling, Justin Bieber și chiar Papa. A doua zi, el a dezvăluit câteva dintre celebrele vedete pop, actori, și celebrități sportive care au conturile verificate. William Shatner de la Star Trek, legenda NBA LeBron James și autorul Stephen King și-au păstrat marcajele albastre, Elon Musk plătind pentru conturile lor.

James și King au spus amândoi că nu vor plăti pentru abonamentul necesar Twitter Blue. King a postat pe Twitter: „Contul meu de Twitter spune că m-am abonat la Twitter Blue. Contul meu de Twitter spune că am dat un număr de telefon. Nu am făcut asta”. Musk a dezvăluit că el „plătește personal” pentru ca unele celebrități să aibă conturile verificate.

Chris Hemsworth, Ryan Reynolds și Hugh Jackman au conturile verificate, la fel ca Eddie Izzard și Neil Patrick Harris. Două dintre cele mai faimoase gazde de emisiuni din America plătesc pentru Twitter Blue, acestea fiind Ellen DeGeneres și Jimmy Fallon.

Citește și

The post Taylor Swift, Ryan Reynolds și Chris Hemsworth, printre celebritățile care plătesc pentru a avea conturile verificate pe Twitter appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code