Flux Stiri

Taylor Swift a vorbit despre noul său album. „The Tortured Poets Department” se va lansa pe 19 aprilie

  • Taylor Swift a oferit mai multe detalii despre următorul său album, în timpul turneului din Tokyo.
  • „The Tortured Poets Department” va fi lansat pe 19 aprilie.
  • Acesta este cel de-al 11-lea album de studio al cântăreței.

Taylor Swift vorbește pentru prima dată despre noul său album. Cântăreața a oferit mai multe informații despre „The Tortured Poets Department”, în timpul primului concert din cadrul turneului Eras Tour din Tokyo. Artista a recunoscut că a lucrat timp de 2 ani la realizarea albumului, care se va lansa pe 19 aprilie.

„Lucrez la „Tortured Poets” cam de când am lansat „Midnights”. Așa că, dacă predai un album cu câteva luni înainte, poți face viniluri, care sunt cele mai bune. Și am început să lucrez la el imediat după aceea și lucrez la el de vreo doi ani. Am continuat să lucrez la el pe tot parcursul turneului din SUA. Și când a fost perfect, după părerea mea, când a fost suficient de bun, l-am terminat. Și sunt foarte, foarte încântată că în curând îl veți asculta.”

„The Tortured Poets Department” este cel de-al 11-lea album de studio al lui Taylor, după „Midnights”, care i-a adus lui Swift un al 4-lea premiu istoric pentru „Albumul anului’ la Grammy.

Citește și

The post Taylor Swift a vorbit despre noul său album. „The Tortured Poets Department” se va lansa pe 19 aprilie appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 28 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code