Flux Stiri

Târgul de carte Gaudeamus a început la Romexpo. Ce cărți citim iarna aceasta?

  • Înainte de anoimpul rece are loc târgul de carte Gaudeamus la București.
  • Locația târgului este la Pavilion Central(A) Romexpo.
  • Una dintre carțile recomandate este „Creierul divizat- cum ne-a modelat lumea?”.

Ziua a devenit din ce în ce mai scurtă, iar frigul a cuprins străzile bucureștene. Toamna trage oamenii spre lectură iar dacă nu ai ce face în acest final de lună, o variantă poate fi Târgul de carte Gaudeamus. Acesta are loc la Romexpo în perioada 22-26 Noiembrie. Ce găsești? Peste 150 de lansări de carte.

„Este o sărbătoare a cărții. Se anunță pentru zilele următoare foarte mulți oameni, foarte mulți vizitatori, foarte mulți cititori și este o bucurie”, a declarat Sorin Lucaci coordonator evenimente la editura Herald, pentru Alep News.

„Raja Selvam, „Corporalizarea emoțiilor”, „Somawise”, de Luke Sniweski și „Împletind Iarba Sacră”, de  Robin Wall Kimmerer, despre înțelepciunea indigenă, cunoașterea științifică și cum ne ajută plantele să avem o viață mai bună”, a arătat Sorin, în spre câteva dintre cărțile care vor fi lansate.

Citește și

The post Târgul de carte Gaudeamus a început la Romexpo. Ce cărți citim iarna aceasta? appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code