Flux Stiri

Știi de vreme? ANM prelungește codul portocaliu de caniculă

  • 16 județe și Capitala au intrat sub cod portocaliu de caniculă. Maximele vor urca astăzi până la 37°C.
  • În Capitală, disconfortul termic va fi ridicat toată ziua, iar la amiază se vor resimți 40°C.
  • Valul de căldură va continua cel puțin până la finalul săptămânii, cu maxime ce ar putea depăși 40°C în regiunile sudice și vestice.

Te așteaptă cele mai calde zile ale acestei veri. ANM a prelungit în urmă cu puțin timp codul portocaliu de caniculă, iar meteorologii anunță maxime de aproape 40 de grade în regiunile sudice.

Care sunt ultimele update-uri pentru canicula de astăzi?

Meteorologii au prelungit codul portocaliu, acesta este valabil pentru 16 județe și inclusiv Capitala. Temperaturile ajung la 38 de grade Celsius, așa că disconfortul termic va fi ridicat mai ales la orele prânzului, dar și nopțile devin tropicale. Așadar, temperaturile nu mai scad nici spre dimineață sub 20 de grade Celsius. Despre ploi nici nu poate fi vorba, iar soarele rămâne pe cer toată ziua.

Cât mai durează acest val de caniculă?

Acest val de caniculă va mai dura, mai ales în contextul în care meteorologii au prelungit codul portocaliu. În regiuni precum Oltenia, Muntenia și Banat, temperaturile ar putea ajunge la 40 de grade Celsius.

The post Știi de vreme? ANM prelungește codul portocaliu de caniculă appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code