Flux Stiri

Sondaj. „Cine este principalul vinovat în scandalul azilelor groazei?”: 18% dintre români cred că organele de control

  • S-a efectuat primul sondaj după scandalul „azilelor groazei”.
  • 22% dintre români cred că șefii azilelor sunt vinovați pentru maltratarea bătrânilor.
  • 18% dintre români cred că organele de control sunt vinovate în scandal.

S-a făcut primul sondaj după scandalul azilelor groazei. Potrivit cercetării sociologice, părerile românilor sunt foarte împărțite, mai ales când vine vorba despre responsabilități mai degrabă morale.

Ce spune sondajul?

La întrebarea „În scandalul privind azilele de bătrâni din Voluntari, cine credeți că este principalul vinovat?”, românii răspund în felul următor: 22% – cei responsabili direct de azile, 18%, organele de control, 16%, autoritățile locale din Voluntari, 15% – guvernul, ministerele, iar aici, a fost pusă și întrebarea „Cine din Guvern este principalul vinovat? și desigur că actuala coaliție de guvernare a fost arătată cu degetul, PSD+PNL – 31% dintre voturi. Așadar, ca și o concluzie, mare parte a celor chestionați dau vina pe șefii azilelor care ar fi maltratat zeci de bătrâni în cadrul centrelor din Ilfov.

Citește și:

The post Sondaj. „Cine este principalul vinovat în scandalul azilelor groazei?”: 18% dintre români cred că organele de control appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code