Economice

Sensiblu angajează farmacişti la hiperfarmacia Dr.Max pe care o va deschide în Corbeanca. Compania decontează chiria celor dispuşi să se relocheze

Reţeaua Dr.Max e prezentă pe piaţa românească prin cele peste 650 de farmacii de proximitate, prin nouă farmacii de mari dimensiuni („hiperfarmacii”), dar şi prin farmacia online.
Farmaciile de mari dimensiuni din portofoliul Dr.Max sunt deschise în Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Craiova, Ploieşti, Oradea, Bacău.

Oferta din hiperfarmaciile Dr.Max, deschise deja pe piaţa românească, include peste 12.000 de produse amenajate în șase zone dedicate: zona pentru medicamente, inclusiv compensate și gratuite, vitamine şi minerale, produse dermato-cosmetice și îngrijire personală, produse pentru mamă şi copil, aparatură și dispozitive medicale, și zona cu produse pentru o alimentație sănătoasă.

Sensiblu va deschide o farmacie de mari dimensiuni la Corbeanca, unde recrutează farmacişti, în această perioadă.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent al facultăţii de Farmacie, are certificat de membru al Colegiului Farmaciştilor, vizat pe anul în curs, e empatic, deschis şi atent la detalii. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă de lucru în farmacii cu circuit deschis.
Compania ofertează candidaţii cu decontarea chiriei dacă locuiesc în alt oraş şi sunt dispuşi să se relocheze, potrivit anunţului de recrutare, consultat de Economica.net.

Sensiblu urmează să deschidă o hiperfarmacie Dr.Max la Sibiu în curând.
Pentru farmacia de mari dimensiuni care va fi deschisă la Sibiu compania angajează în această perioadă manager cu minimum cinci ani experienţă de conducere, preferabil în retail-ul farmaceutic, conform anunţului de recrutare, consultat de Economica.net.

Şi la Arad urmează să se deschidă în curând o hiperfarmacie Dr.Max.

Printre posturile disponibile la farmacia de mari dimeniuni pe care compania o va deschide la Arad se numără cele de farmacist manager senior, asistent farmacist coordonator, consultant vânzări şi operator stocuri, potrivit anunţurilor de recrutare, consultate de Economica.net.

Amintim că în anul 2018, lanţul internaţional de farmacii Dr.Max a primit aprobarea Consiliului Concurenţei pentru achiziţia grupului A&D Pharma, prin intermediul Glebi Holdings PLC. În urma deciziei Consiliului Concurenţei, Dr.Max e acţionar majoritar al A&D Pharma Group.
Grupul A&D Pharma este activ pe piaţa farmaceutică din ţara noastră prin intermediul companiilor Sensiblu şi Medisplus Exim. Sensiblu SRL operează lanţurile de farmacii Sensiblu şi Dr.Max.
Lanţul de farmacii Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia.

Citeşte şi:

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code