Flux Stiri

Senatorul AUR Diana Șoșoacă, curaj exemplar în fața Klaus Iohannis: ”Este o mare problemă”

Delegaţia Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) s-a întâlnit luni cu preşedintele Klaus Iohannis. Preşedintele a stat faţă în faţă cu unii dintre cei mai vehemenţi contestatari ai săi.

Diana Șoșoacă, senator AUR, a mers în fața președintelui Klaus Iohannis cu masca sub nas, înfruntând exemplar pe cel care a anunțat că nu va numi premier din majoritatea parlamentară PSD AUR.

 

”Este o mare problemă pentru că se încalcă drepturi și libertăți ale unor oameni care efectiv sunt exceptați de la purtatul măștii.

Și în condițiile în care peste 85% din măști sunt neconforme este o mare problemă”, a declarat senatorul AUR Diana Șoșoacă ăntr-o poziție justă.

AUR spune că nu va vota niciunul dintre premierii ale căror nume au fost anunţate. AUR îl susţine pentru postul de premier pe Călin Georgescu.

Din delegaţia AUR au făcut parte co-preşedinţii George Simion şi Claudiu Târziu, precum şi Ringo Dămureanu, Dan Tanasă şi Diana Şoşoacă.

Senatorul AUR Diana Şoşoacă refuză test COVID-19 la Cotroceni

”Să organizeze aceste consultări într-un cadru medical specializat. Să-și ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test Covid-19. Nu mă poate nimeni obliga să-l fac. Este poziția mea. N-am știut de acest test.” a declarat senatoarea.

Testele PCR folosite în România sunt defapt niște teste falsificate interzise spre exemplu de Curtea de Apel Lisabona. Astfel, senatoarea are perfectă dreptate și reprezintă un model al politicii celor care își iubesc încă țara.

Leontiuc Marius – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surse

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ultimele

Știri Flash

Cluj: Membru al echipei de vaccinare Drive Through: Nevoia de a fi speciali le dă curaj celor nevaccinați

Florin Moroșan, membru al echipei de vaccinare Drive Through de la Sala Sporturilor, a explicat că ”nevoia de a fi speciali ne dă curaj în fața urgiei”.”Azi au murit aproape 600 de români răpuși de Covid. Dacă nu crezi în covid sau în vaccin nu te chin…

DNA a descins la Consiliul Județean Cluj! Au fost solicitate peste 1.100 de pagini de documente cu activitatea din ultimii ani a DGASPC / Ce spune Alin Tișe

În Clujul smart, bariera de pe strada Mamaia a fost pusă prea jos și nu încap Ambulanțele – FOTO

Cum a fost promovată vaccinarea? Franța VS: România. Cherecheș: „Nici măcar nu e nevoie de cuvinte” – VIDEO