Flux Stiri

Se filmează sezonul șase din „The Crown”. Actorii serialului au fost văzuți într-un pub popular din Scoția

  • În Scoția se filmează în prezent noua serie a serialului Netflix The Crown”.
  • Actorul Ed McVey, în vârstă de 21 de ani, care îl va interpreta pe prinț în perioada adolescenței și a primilor douăzeci de ani, a fost văzut filmând marți scene pentru serial în orașul Fife.
  • Cea de-a șasea serie a show-ului Netflix a început filmările în St Andrews, unde Prințul de Wales și-a cunoscut actuala soție.

În Scoția se filmează în prezent noua serie a serialului Netflix The Crown”. Mai multe drumuri au fost închise, deoarece filmările continuă să aibă loc în următoarele zile în zonă.

Cea de-a șasea serie a show-ului Netflix a început filmările în St Andrews, urmând să prezinte prima întâlnire a Prințului și Prințesei de Wales și începutul relației lor.

Noul sezon a serialului va prezenta perioada în care William a studiat la Universitatea St Andrews, unde în 2001 a cunoscut-o și mai târziu s-a îndrăgostit de Kate Middleton, acum Prințesa de Wales.
Actorul Ed McVey, în vârstă de 21 de ani, care îl va interpreta pe prinț în perioada adolescenței și a primilor douăzeci de ani, a fost văzut filmând marți scene pentru serial în orașul Fife.

Meg Bellamy, în vârstă de 19 ani, care o interpretează pe Kate în serial, a fost văzută, de asemenea, filmând scene în jurul orașului St Andrews. Echipele au fost văzute în fața pub-ului irlandez Molly Malones din oraș.

William și Kate s-au cunoscut în timpul facultății. Ducele de Cambridge a dezvăluit că simțul umorului l-a făcut să se îndrăgostească de ea. Cei doi au absolvit în 2005 și s-au despărțit pentru scurt timp în 2007. William a cerut-o în căsătorie în noiembrie 2010, iar cuplul s-a căsătorit în anul următor.

În serial, Elizabeth Debicki și Dominic West își vor relua rolurile Dianei, Prințesa de Wales și al Prințului Charles de atunci, Imelda Staunton continuând în rolul Reginei Elisabeta a II-a și Jonathan Pryce în rolul Ducelui de Edinburgh.

The post Se filmează sezonul șase din „The Crown”. Actorii serialului au fost văzuți într-un pub popular din Scoția appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code