Economice

SBR Soletanche Bachy Fundaţii face angajări pe salarii de la 1.000 de euro la 3.000 de euro net lunar. Caută proiectanţi geotehnică şi coodonator tehnic

Compania SBR Soletanche Bachy Fundaţii, parte a grupului Vinci, e specializată în construcții speciale, atât în domeniul proiectării și executării lucrărilor subterane, cât și a lucrărilor de fundații speciale, şi e prezentă în România din 1992.

Economica.net vă prezintă lista posturilor vacante la SBR Soletanche Bachy Fundaţii şi salariile oferite pentru acestea.

Post vacant: proiectant junior geotehnică. Salariul oferit, cuprins între 1.000 de euro şi 1.200 de euro net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post a urmat studii de masterat în Construcţii civile, Hidrotehnică sau Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, are cel mult doi ani de experienţă în proiectarea structurilor, lucrărilor de fundații speciale (geotehnică), ştie să lucreze în MS Office, are cunoştinţe de AutoCAD 2D (preferabil şi 3D), şi ştie să opereze în programe specializate de calcul în ingineria geotehnică (Plaxis, Geo5, Geostru), şi de calcul secţional (Response2000, Xtract).
De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe bune de engleză, poate lucra independent, are abilităţi de analiză, sinteză, coordonare. Se califică pentru acest post candidaţii care sunt foarte buni comunicatori, sunt atenţi la detalii, au iniţiativă şi spirit de echipă.
Angajatorul oferă candidatului selectat pentru acest post salariu de 1.000 de euro – 1.200 de euro net lunar, asigurare de viaţă, abonament la o clinică medicală privată, tichete de masă și de vacanță, transport decontat, potrivit anunţului de angajare.

Post vacant: proiectant senior geotehnică. Salariul oferit: 1.500 de euro – 2.000 de euro net lunar.

Profilul candidatului căutat de angajator pentru acest post e similar celui detaliat în anunţul de angajare mai sus menţionat, cu excepţia nivelului de experienţă pe care trebuie să-l aibă cei care-şi doresc postul. Astfel că, pentru rolul de proiectant senior angajatorul caută oameni care au între trei şi cinci ani de experiență în proiectarea structurilor, lucrărilor de fundații speciale, geotehnică.
Candidatul ales pentru acest post va propune soluții tehnice și va livra proiecte pentru lucrări de fundații speciale, va elabora desenele de concept si de ansamblu, va stabili modelul structural şi va fi responsabil de calitatea lucrării. Salariul oferit omului ales pentru acest post e cuprins între 1.500 şi 2.000 de euro net lunar, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Post vacant: coordinator tehnic. Salariul oferit candidatului ales să îl ocupe – între 2.500 de euro şi 3.000 de euro net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post a urmat studii de masterat în Construcţii civile, Hidrotehnică sau Inginerie în Limbi Străine. De asemenea, are cel puţin cinci ani experienţă în proiectarea structurilor, lucrărilor de fundații speciale – geotehnică. Cunoaşte suita Office, AutoCAD 2D/3D, programe specializate de calcul în ingineria geotehnică (Plaxis, Geo5, Geostru) și de calcul secțional (Response2000, Xtract), cunoaşte normele şi reglementările de proiectare în construcţii. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe avansate de engleză, are abilităţi de analiză, sinteză, coordonare şi poate lucra autonom. Angajatorul oferă salariu cuprins între 2.500 de euro şi 3.000 de euro net lunar celui ales să ocupe postul vacant.

Printre atribuţiile pe care le va avea candidatul ales pentru acest post se numără:

  • preluarea și menținerea legăturii cu părțile implicate în proiect: arhitecți, structuriști, geotehnicieni;
    coordonarea echipei și trasarea direcțiilor necesare colectării informațiilor: teme de proiectare, date structurale – încărcări, geometrii, date arhitecturale, necesare stabilirii modelului de calcul;
    stabilirea soluțiilor tehnice principale bazate pe informațiile disponibile în tema de proiectare;
    monitorizarea și supervizarea proiectelor.

Foto credit: https://www.soletanche-bachy.com/en/solutions

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code