Flux Stiri

SAG-AFTRA ușurează decizia de Halloween anti-costume pentru copii. Reacțiile nu sunt cele dorite / Actori precum Ryan Reynolds, Mandy Moore și Melissa Gilbert critică dur decizia

  • În urma unei reacții violente, conducerea sindicatului actorilor greviști și-a ușurat liniile directoare conform căreia membrii nu se pot îmbrăca precum personaje specifice de film sau TV.
  • Precizarea a venit după ce mai mulți membri au criticat decizia de costume.
  • Ryan Reynolds, în vârstă de 46 de ani, a batjocorit uniunea pe X, fostul Twitter, glumind că și-a mustrat fiica James pentru costumul ei de Halloween.

„Atenție membrii SAG-AFTRA: dacă copiii tăi vor să se îmbrace în Barbie sau în Super Mario Brother în acest Halloween, oficial este bine.”

În urma unei reacții violente, conducerea sindicatului actorilor greviști și-a ușurat liniile directoare conform căreia membrii nu se pot îmbrăca precum personaje specifice de film sau TV, spunând inițial că costumele ar putea fi interpretate ca promovând conținutul studiourilor afectate de grevă.

„Prioritatea noastră numărul unu rămâne să aducem studiourile înapoi la masa de negocieri, astfel încât să putem obține o înțelegere echitabilă pentru membrii noștri și, în sfârșit, să ne punem industria înapoi la lucru.”

Precizarea a venit după ce mai mulți membri au criticat decizia de costume.

Actorii au reacționat, criticând dur decizia sindicatului

„Este asta o glumă?” Mandy Moore a scris pe Instagram Stories. „Hai, SAG-AFTRA. Acesta este ceea ce este important? Vă cerem să negociați cu bună-credință în numele nostru.”

Actrița „This Is Us” a continuat: „Atât de mulți oameni din toate aspectele acestei industrie s-au sacrificat puternic de luni de zile. Întoarce-te la masă și obține o afacere corectă, astfel încât toată lumea să se poată întoarce la muncă”.

Reynolds, în vârstă de 46 de ani, a batjocorit uniunea pe X, fostul Twitter, glumind că și-a mustrat fiica James pentru costumul ei de Halloween. El a postat într-un tweet: „Aștept cu nerăbdare să țip „scab” la copilul meu de 8 ani toată noaptea. Ea nu este în sindicat, dar trebuie să învețe.”

Citește și:

The post SAG-AFTRA ușurează decizia de Halloween anti-costume pentru copii. Reacțiile nu sunt cele dorite / Actori precum Ryan Reynolds, Mandy Moore și Melissa Gilbert critică dur decizia appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code