Breaking News Flux Stiri

S-au descoperit banii furați de ofițeri din dosarul Pasteur 10, erau la consiliera primăriei

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Cluj în speța cu Pop Narcisa Elena, fosta angajată a Primăriei Cluj-Napoca, găsită cu o jumatate de milion în conturi, fără a justifica proveniența banilor. Potrivit legislației, la nivelul fiecărei curți de apel funcționează o Comisie de cercetare a averilor, formată din doi judecători și un procuror de la parchetul de pe lânga curtea respectivă. 
În fapt este vorba de suma ascunsă de această posibilă complice a presupusului făptuitor Tătar Valentin. Aceeași curte de apel a nesocotit înscrisul din dosarul Pasteur 10 Cluj în care se adeverea găsirea la percheziție a sumei de 500.000 de Euro. Ziarul de Banat arăta în 2012 legăturile funcționarilor Primăriei Cluj cu ofițerul DNA Tătar Valentin, care între timp a și fost condamnat la închisoare cu suspendare. Dar aceștia nu ar fi acționat singuri. Acest furt s-a comis în 15 august 2008, dar fapta este una continuată prin complexitate. Așa dar banii oamenilor au fost găsiți, dar vor fi ascunși grație corupției clujene. Sigur aceste persoane beneficiază de prezumția de nevinovăție, articolul fiind o opinie liber exprimată, o convingere ce nu poate suplini o decizie judecătorească care nu poate răsturna prezumția de nevinovăție a unor oameni.

Mihai Vidjean – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surse

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ultimele

Editoriale Flux Stiri

Cine este editorul Horea Șoica și cum poate fi dat în judecată?

Mulți oameni de afaceri, multe persoane publice sau private tăvălite public în oprobriu pe portalul Realitatea TV Cluj și mai nou pe portalul stiridecluj.ro, toate aceste materiale purtând semnătura domnului Horea Șoica (foto, facebook). „Nu știu ce să fac mi s-au prăbușit afacerile, nu văd o adresă de contact a portalului stiridecluj.ro, am toate argumentele […]

CEDO: Vaccinarea obligatorie împotriva poliomelitei nu încalcă Convenția Drepturilor Omului. „Este necesară într-o societate democratică”

Florin Cîţu a anunţat tranşant tăieri de salarii

Dr. Gheorghiță crede că masca trebuie să rămână obligatorie pe veci